سرخط خبرها
  • مهلت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی حداکثر تا ۲۰ تیرماه
  • چهره‌های بین‌المللی رسانه، بازتاب جهانی تشییع و جنگ روایت‌ها را بررسی کردند
  • سنتکام مدعی پایان حملات به ایران شد
  • افزایش ۴ دلاری قیمت نفت
  • سردار محبی: یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان خورموج ساقط شد
  • اعلام لیست تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
  • پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به روال عادی بازگشت
  • قالیباف: ما اهل عقب کشیدن و کوتاه آمدن نیستیم

فرماندار قائم‌شهر:

اعزام بیش از ۲۰۰۰ نفر از مردم قائم‌شهر برای تشییع باشکوه «قائد اعظم شهید»

فرماندار قائم‌شهر با اعلام تمهیدات گسترده برای حضور پرشور مردم قائم‌شهر در مراسم وداع پیکر مطهر رهبر شهید، از اعزام بیش از ۲۰۰۰ نفر از ولایتمداران این شهرستان به تهران خبر داد.

تشییع رهبر شهید انقلاب تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،ابوذر قربانی در جلسه هماهنگی ستاد اعزام با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای حضور باشکوه مردم این شهرستان در مراسم تشییع پیکر مطهر «قائد اعظم شهید»، از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای این ماموریت بزرگ خبر داد.

فرماندار قائم‌شهر با اعلام اینکه بیش از ۲۰۰۰ نفر از مردم ولایتمدار این شهرستان با استفاده از اتوبوس‌های اعزامی و خودروهای شخصی راهی تهران خواهند شد، از همکاری بی‌دریغ شهرداری، بازاریان، موکب‌داران و تمامی دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد و این انسجام را سرمایه‌ای ارزشمند دانست.

قربانی با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام در این روزهای حساس تصریح کرد: تمامی تلاش‌ها باید در راستای ارتقای عزت، اقتدار و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد و هرگونه تفرقه، در راستای خواست دشمنان انقلاب است.

وی در ادامه با اشاره به محورهای اصلی نشست، بر سه اولویت برنامه‌ریزی برای تشییع باشکوه،تسهیل تردد زائران و استقرار موکب‌های خدماتی در ورودی و خروجی شهر تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: بلافاصله پس از اتمام این مراسم، تمامی ظرفیت‌های شهرستان برای پشتیبانی از برنامه‌های اربعین حسینی و خدمت‌رسانی به زائران سالار شهیدان به کار گرفته خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه