سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

رئیس سازمان بسیج:

بسیج مستضعفین سالانه به طور متوسط ۱۵۰ هزار شغل در کشور ایجاد می‌کند

رئیس سازمان بسیج گفت: بسیج مستضعفین سالانه به طور متوسط ۱۵۰ هزار شغل در کشور ایجاد می‌کند.

سردار سلیمانی
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، سردار غلامرضا سلیمانی امروز در دیدار با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در دو سال گذشته، آبرسانی به ۲ هزار روستا انجام شده و در ۹ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور، طرح‌های آبخیزداری در حال اجراست. علاوه بر این، بسیج مستضعفین سالانه به طور متوسط ۱۵۰ هزار شغل در کشور ایجاد می‌کند

وی به اقدامات این سازمان در حوزه‌های اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت: طرح ازدواج آسان، تشویق به فرزندآوری و مقابله با سقط جنین از جمله محورهای فعالیت ما بوده است.

سلیمانی گفت: در حال حاضر، ۲۰۰ مرکز مبارزه فرهنگی با سقط جنین در کشور ایجاد شده و تا پایان سال این تعداد به ۳۰۰ مرکز افزایش خواهد یافت. همچنین، بیش از ۷۰ هزار زوج نابارور زیرپوشش قرار گرفته‌اند و برنامه‌ریزی شده تا طی پنج سال آینده، ۱.۵ میلیون زوج از خدمات این طرح بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان بسیج به اقدامات این سازمان در حوزه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: طرح ازدواج آسان، تشویق به فرزندآوری و مقابله با سقط جنین از جمله محورهای فعالیت بسیج بوده است.

وی ادامه داد: همچنین، بیش از ۷۰ هزار زوج نابارور زیرپوشش قرار گرفته‌اند و برنامه‌ریزی شده تا طی پنج سال آینده، ۱.۵ میلیون زوج از خدمات این طرح بهره‌مند شوند.

سلیمانی افزود: مساجد همواره محور اصلی تحرکات بسیجی بوده‌اند و پس از فرمان مقام معظم رهبری برای سازماندهی ۱۰ میلیون بسیجی، گام‌های بلندی در این زمینه برداشته شده است، در دو سال گذشته، چهار هزار مسجد از وضعیت راکد خارج شده و به جمع مساجد فعال کشور پیوسته‌اند.

وی با اشاره به اقدامات ساختاری در مساجد کشور، افزود: در بیش از ۳۰ هزار مسجد، با تشکیل شورای تحول محله، فرآیند سازماندهی برای ایجاد محلات اسلامی و متعالی آغاز شده است. همچنین، با هدف تقویت فعالیت‌های قرآنی، تاکنون ۲۰۰ دارالقرآن در شهرهای مختلف کشور راه‌اندازی شده و این تعداد به زودی به ۵۰۰ پایگاه خواهد رسید. امسال نیز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در مسابقات قرآنی بسیج شرکت کرده‌اند و بیش از ۳ هزار مهد قرآنی مردم‌پایه به همت بسیج مستضعفین شکل گرفته است.

سردار سلیمانی به خدمات زیرساختی بسیج در مناطق روستایی و کشاورزی نیز اشاره کرد و اظهار کرد: در دو سال گذشته، آبرسانی به ۲ هزار روستا انجام شده و در ۹ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور، طرح‌های آبخیزداری در حال اجراست. علاوه بر این، بسیج مستضعفین سالانه به طور متوسط ۱۵۰ هزار شغل در کشور ایجاد می‌کند که نقش مهمی در کاهش بیکاری و توانمندسازی جامعه دارد.

وی در پایان با تاکید بر ادامه این اقدامات تحول‌آفرین، از حمایت گسترده مردم و نهادهای مختلف از برنامه‌های بسیج مستضعفین قدردانی کرد و افزود:این اقدامات در راستای تحقق اهداف متعالی نظام اسلامی و بهبود زندگی مردم ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر