سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

تدارک ویژه تلویزیون برای شب‌های قدر

دبیر شورای معارف سیما بر لزوم دعای دسته جمعی برای رفع بلیه کرونا در شب‌های قدر تأکید کرد و از برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه مراسم معنوی این شب‌ها خبر داد.

شب قدر

به گزارش خبرگزاری موج، جلسه شورای معارف به صورت حضوری و مجازی با نمایندگان شبکه‌های رسانه ملی و اماکن مقدسه با موضوع تبیین برنامه‌های شب‌های قدر و ارتباط زنده با اماکن مقدسه برگزار شد.

جواد شیخ اکبری دبیر شورای معارف سیما در این جلسه با اشاره به فرصت گرانبهای شب‌های قدر بر لزوم برنامه‌ریزی صحیح بر محور تواصی به حق و صبر و بهره‌مندی مردم از فیوضات شب‌های قدر در رسانه ملی تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط کرونا مردم می‌توانند از طریق شبکه‌های سیما در حال و هوای حرم‌های مطهر در کربلا، مشهد، قم و ... قرار بگیرند و اعمال شب‌های قدر را در منازل و از طریق رسانه به جا بیاورند.

وی همچنین با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی مردم، پرداختن به پویش اجتماعی «مردم ماه» و دعوت از مردم به کار خیر و معرفی خیرین را از دیگر برنامه‌های رسانه ملی در این شب‌ها عنوان کرد.

در این جلسه که نمایندگان اماکن مقدسه به‌صورت مجازی حضور داشتند، معاون تبلیغات آستان قدس رضوی، مدیرمؤسسه صوتی و تصویری آستان قدس رضوی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس حضرت معصومه (س)، مدیر هنر و رسانه مسجد مقدس جمکران، هر یک برنامه‌های شب‌های قدر این اماکن مقدس را تشریح کردند و در ادامه نمایندگان شورای معارف در شبکه‌های سیما نقطه نظرها و برنامه‌های خود را برای این ایام بازگو کردند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه