سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

وزیر ارشاد در بازدید از نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال:

یکی از آسیب‌های فضای مجازی زیرپاگذاشتن حقوق صاحب اثر است

وزیر فرهنگ و ارشاد اظهار کرد: یکی از آسیب‌های فضای مجازی زیرپاگذاشتن حقوق صاحب اثر است، طرح شامد طرحی است که در این زمینه به یاری تولید کنندگان و پدیدآورندگان اثر آمده است.

سید عباس صالحی وزیر ارشاد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از ستاد خبری یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال، سید عباس صالحی عصر امروز (۲۵ آبان) در ششمین روز از برگزاری یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در این نمایشگاه حضور یافت و به بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه پرداخت.

وزیر فرهنگ و ارشاد در نشستی در استدیو هوشمند نمایشگاه در سخنانی اظهار کرد: فعالان عرصه دیجیتال طلایه داران کشور هستند و خط شکنی کرده‌اند.  حوزه فضای مجازی فرصت‌های خاصی را برای بشر فراهم کرده است و همچنین امکان دریافت اطلاعات زیاد در زمان کوتاه را فراهم کرده است.شما می‌توانید در این فضا با سرعت بسیار حجم زیادی از اطلاعات را دریافت کنید. فضای مجازی امروز فضای زمانی و مکانی را درنوردیده است.

صالحی با بیان اینکه فضای مجازی فرصت‌های بسیار دیگری را نیز برای بشر فراهم کرده است، گفت: این به معنی نیست که آسیب و تهدید در این فضا وجود ندارد.

او همچنین درباره طرح شامد گفت: از مهمترین آسیب‌های فضای مجازی این است که تولیدکنندگان اثر احساس کنند به عنوان پدیدآورندگان اثر حقوقشان زیرپا گذاشته می‌شود و طرح شامد طرحی است که در این زمینه به یاری تولید کنندگان و پدیدآورندگان اثر آمده است.

او تاکید کرد: در شرایطی که منابع اطلاعاتی زیاد است و بشر در عصر تراکم اطلاعاتی قرار دارد، باید منبع اعتبارسنجی داشته باشیم. طرح شامد با اعتبار بخشی کمک می‌کند کسانی که به دنبال منابع مهمتر و معتبرتر هستند به راحتی به این منابع دسترسی پیدا کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه