English

مدیر کل راه و شهرسازی استان:

تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی از طرح نهضت ملی مسکن در فارس به مرحله اجرا رسیده است

مدیر کل راه و شهرسازی فارس گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی از طرح بزرگ نهضت ملی مسکن در سطح استان به مرحله اجرا رسیده است و شرط تکمیل و واگذاری پروژه ها به مردم تکمیل آورده و پرداخت تسهیلات از سوی بانک ها می باشد.

تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی از طرح نهضت ملی مسکن در فارس به مرحله اجرا رسیده است
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد مهدی عبدالهی مدیرکل راه و شهرسازی فارس در حاشیه بازدید استاندار فارس از این اداره، گفت: از ابتدای حمله رژیم صهیونیستی جنایتکار به کشور عزیزمان، متعاقب تشکیل ستاد مدیریت بحران در استانداری فارس، شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان  در اداره کل راه و شهرسازی با زیرمجموعه‌های حوزه وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد و حسب دستور ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، مقرر شد ساختمان‌های ایمن در حوزه شهر شیراز و سطح استان احصا شوند. 

وی ادامه داد: این ساختمان‌ها با همکاری سازمان نظام مهندسی و شهرداری‌ها و با مدیریت فرمانداری و استانداری مشخص شدند؛ ساختمان‌هایی که در صورت وقوع حمله، به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

او اظهار کرد: در مرحله دوم، راه‌های جایگزین برای استفاده در شرایط بحرانی شناسایی و مشخص شدند؛ راه‌هایی که دارای تأسیساتی برای پناه‌گیری یا کاربری‌های دیگر در شرایط اضطراری هستند.

مدیر کل راه و شهرسازی فارس گفت: در مرحله سوم، حداکثر استفاده از ظرفیت یگان ماشین‌آلات و امکانات موجود در حوزه کاری اداره کل و پیمانکاران نیز انجام شد و همکاری خوبی از سوی پیمانکاران حوزه راه و همچنین پیمانکاران فعال در آماده‌سازی‌های مسکن نهضت ملی مسکن صورت گرفت و تمامی ماشین‌آلات در اختیار ستاد مدیریت بحران استان قرار گرفت و در حال حاضر نیز در حالت آماده‌باش هستیم.

عبدالهی افزود: خوشبختانه در این مدت آسیب جدی نداشته‌ایم، اما تیمی متشکل از سازمان نظام مهندسی، بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و شهرداری تشکیل شده تا در صورت وقوع حادثه، بلافاصله ارزیابی خسارت انجام و بازسازی سریعی صورت گیرد.

وی در خصوص پروژه‌های در دست اجرا توسط اداره کل راه و شهرسازی هم گفت: نزدیک به ۱۴ یا ۱۵ پروژه در حوزه راه‌های استان به‌صورت دو بانده در حال اجراست و تا هفته دولت حداقل حدود ۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه‌های روستایی و پروژه‌های مرتبط با شرکت ساخت به مرحله افتتاح خواهند رسید.

او اظهار کرد: تلاش داریم تا هفته دولت، قطعه هفت آزادراه شیراز-اصفهان به‌طول حدود ۱۴ کیلومتر به‌طور کامل افتتاح شود و برای تقاطع غیرسطحی قلات و قطعه یک آزادراه شیراز-بوشهر نیز تملک اراضی در حال انجام است تا بتوان عملیات کلنگ‌زنی را آغاز کنیم.

مدیر کل راه و شهرسازی فارس، در رابطه با تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن نیز اظهار داشت: از لحاظ تأمین زمین برای اجرای این طرح، استان فارس بالاترین میزان تامین زمین در سطح کشور را داشته است.

وی ادامه داد: در برخی پروژه های نهضت ملی مسکن استان پیمانکارانی در ابتدا معرفی شده بودند که به‌دلیل ناتوانی آنها هم‌اکنون فرآیند خلع ید آنها و واگذاری به پیمانکاران توانمند در حال انجام است تا به سرعت اجرا و به متقاضیان واگذار شود.

وی‌ با بیان اینکه تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی از طرح نهضت ملی مسکن در فارس به مرحله اجرا رسیده است، افزود: در استان برخی پروژه‌های نهضت ملی مسکن را نیز در آستانه تکمیل و بهره‌برداری داریم که از جمله می توان به پرو ژه ۱۶۰ واحدی جهرم و پروژه ۲۵۰ واحدی سهل‌آباد اشاره کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه