معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی:
هر صنایعدستی ما میتواند سفیر مناسبی برای فرهنگ و هنر ایران باشد
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی در غرفه فارس در نمایشگاه ملی صنایع دستی به اهمیت روایتگری در معرفی صنایع دستی نیز اشاره کرد و افزود: هر یک از صنایعدستی ما میتوانند سفیر مناسبی برای فرهنگ و هنر ایران باشند بهشرط اینکه روایت گری و معرفی تأثیرگذاری از آن برای مخاطبانش داشته باشیم.
![هر صنایعدستی ما میتواند سفیر مناسبی برای فرهنگ و هنر ایران باشد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/UVnvAnBKmJGX/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw7ipeRuyioR/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9+%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C+.jpg)
، مریم جلالی در حاشیه بازدید از غرفه استان فارس در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با برشمردن زیباییهای صنایعدستی ایران گفت: فرش مرامنامه زندگی ایرانی است زیرا که هنرمند ایرانی با گره به گره و جزئیات به یک نقشه کلی میرسد.
معاون صنایعدستی کشور افزود: همگرایی که در هنر ایرانی جاری است در واقع همان مفهومی است که معنی وفاق را در خود دارد.
جلالی ادامه داد: هنر ایرانی با جزئیات آغاز میشود و این جزئیات در واقع کثرتی است که به وحدت میرسد.
او با اشاره به زیباییهای متنوع و فوقالعاده در انواع تولیداتی که به دست هنرمندان ایرانی خلق میشود تأکید کرد: این زیباییها در واقع تجلی حکمت ایرانی است، به عنوان مثال زن عشایری ذهن خودش را هنرمندانه تبدیل به دست بافتهای لبریز از طرح و نقش میکند و این نشاندهنده حکمت و هنر ایرانی است زیرا که ایرانی به کم قانع نیست.
معاون صنایعدستی کشور گفت: زندگی ایرانی باهنر آمیخته شده است و امیدواریم و باید تلاش کنیم تا صنایعدستی به صنایع زیستی تبدیل گردد و وارد زندگی همه ایرانیان شود.
جلالی به اهمیت روایتگری در معرفی صنایع دستی نیز اشاره کرد و افزود: هر یک از صنایعدستی ما میتوانند سفیر مناسبی برای فرهنگ و هنر ایران باشند بهشرط اینکه روایت گری و معرفی تأثیرگذاری از آن برای مخاطبانش داشته باشیم.
ارسال نظر