سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم:

شرور خطرناک مسلح در جهرم دستگیر شد

فرمانده انتظامی جهرم گفت: شرور با سابقه قتل، حمل ۹۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، شرارت، درگیری مسلحانه و ایراد ضرب و جرح عمدی دستگیر و روانه دادسرا شد.

بازداشت
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سرهنگ علی اصغر محمدپور فرمانده انتظامی شهرستان جهرم در تشریح این خبر بیان داشت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی منجر به جرح یک شهروند توسط فردی شرور در یکی از محله‌های شهرستان جهرم، بررسی موضوع جهت شناسایی و دستگیری ضارب در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی تحقیقات خود را آغاز و مطلع شدند که ضارب دارای سوابق متعدد کیفری می‌باشد و با خود سلاح گرم حمل می‌کند.

فرمانده انتظامی جهرم ادامه داد: ماموران این فرماندهی با اقدامات فنی و تخصصی محل اختفاء شرور را در یکی از باغات این شهرستان را شناسایی و در یک عملیات ضربتی موفق شدند شرور مسلح را دستگیر کنند.

سرهنگ محمدپور تصریح کرد: در بازرسی از خودرو و مخفیگاه شرور، یک قبضه اسلحه کلاش، ۳ تیغه خشاب به همراه ۱۰۰ عدد فشنگ جنگی، ۲ عدد اسپری فلفلی و ۷ عدد پلاک خودرو دست‌ساز (جعلی) و حدود ۱۰۰ گرم مواد مخدر صنعتی و سنتی کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در سوابق این شرور جرایمی از قبیل قتل، حمل ۹۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، شرارت، درگیری مسلحانه و ایراد ضرب و جرح عمدی به چشم می‌خورد، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

وی عنوان کرد: پلیس اجازه هیچگونه تعرض و برهم زدن آرامش شهروندان را نخواهد داد و از مردم عزیز شهرستان جهرم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه موارد سوء امنیتی آن را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه