سرخط خبرها
  • اعتراف تل‌آویو به تسلیم ترامپ و شکست اسرائیل
  • انتقام مرگبار شوهر خواهر‌ کینه‌ای بر‌سر تبلت
  • پزشکیان: با دانشگاهیان از بحران می‌گذریم
  • انهدام باند چهار نفره زورگیران پایتخت
  • ایران برای استقبال از زائران عراقی آماده می‌شود
  • رسانه های غربی:ایران بعد از جنگ مقتدرتر از قبل است
  • ادعای آذربایجان: پهپاد حامل ماری‌جوانا از ایران رهگیری شد
  • اعتراف خبرنگار صهیونیست: دوست آمریکا بودن کشنده است
  • کارگروه ارد و نان: ایرانی‌ها سالی ۱۱۷ کیلو نان می‌خورند
  • بریتانیا استفاده زیر ۱۶ ساله‌ها از تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب را ممنوع کرد
  • وثیقه خروج از کشور مشمولان غیرغایب حذف شد
  • اظهارات تند مقامات اسرائیلی: ترامپ و کاخ سفید ما را فریب داد
  • ابراهیم عزیزی: پاسخ به حمله امروز اسرائیل قطعی است.
  • خدمات و‌ کارت‌های‌ بانک ملی رفع اختلال و فعال شد
  • پیشنهاد ۲ ساله پرسپولیس برای اسکوچیچ ارسال شد
  • صف‌های طولانی برای خروج از اوکراین در منطقه لووف تشکیل شده است
  • ️منابع عبری: ارتش اسرائیل برای مقابله با هر تهدیدی از سوی ایران آماده می‌شود
  • تمام بلیت های بازی ایران نیوزلند فروخته شد و مجموعا ۷۰ هزار هوادار در استادیوم حضور خواهند داشت
  • قول مجلسی: امسال در هیچ شهری مشکل آب نخواهیم داشت!
  • معاون وزارت کشور: دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت آرد و نان ندارد

ثبت رکورد جدید تولید در واحد آنیلینگ شماره ۳ فولاد مبارکه

با همت تلاشگران خطوط آنیلینگ و شست‌وشوی الکترولیتی نورد سرد فولاد مبارکه رکورد جدیدی در خردادماه ۱۴۰۳ در واحد آنیلینگ شماره ۳ ثبت شد.

فولاد مبارکه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، محسن استکی،مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر، کسب این رکورد ارزشمند را به همه همکاران و کارکنان شرکت، خاصه کارکنان ناحیه نورد سرد تبریک گفت و در این خصوص افزود: به‌منظور دست‌یابی به این رکورد از ابتدای خردادماه، برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام شد تا اینکه واحد باکس ۳ موفق شد با تولید ۱۷ هزار و ۱۲ تن به رکورد جدید ماهانه‌ دیگری دست یابد.

وی رکورد قبلی این واحد را به میزان ۱۶ هزار و ۹۶۷ تن و مربوط به خردادماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.

در همین زمینه، رئیس واحد باکس آنیلینگ و شست‌وشوی الکترولیتی نیز عمده‌ترین نقش واحد آنیل را بازیابی ساختار کریستالی ورق دانست و گفت: در این فرایند خواص ورق در خروجی آنیل به زمان قبل از فرایند نورد بازگردانده می‌شود.

اکبر نادری با اشاره به اینکه فرایند آنیل به‌طورکلی از سه مرحله حرارت‌دهی، هم‌دماسازی و خنک‌کاری تشکیل شده است، افزود: در این فرایند ابتدا کلاف‌ها براساس کیفیت ورق خواسته‌شده مشتری از لحاظ میزان درجه حرارت و مدت‌زمان موردنیاز و پارامترهای دیگر شارژ تعیین می‌شود. با افزایش درجه حرارت رشد دانه و تجدید ساختار کریستالی در فولاد،‌ سختی در ورق کاهش پیدا می‌کند که این سختی به آنالیز فولاد بستگی دارد و در یک محدوده دمای خاص تثبیت می‌شود و پس از عملیات حرارت‌دهی فرایند خنک‌کاری با استفاده از جریان هوا و آب انجام می‌شود.

 در ادامه محمدعلی ایرانپور، سرپرست تعمیرات واحد نیز اظهار کرد: واحد باکس نورد سرد به‌عنوان یکی از خطوطی که باید با حداکثر ظرفیت خود در زنجیره محصولات سرد فعال باشد، موفق شده است با بررسی دقیق و ارتقای پارامترهای فنی، تولید خود را بهبود بخشد و در مجموع با اقداماتی که انجام شده توانسته حجم زیادی محصولات سرد و قلع اندود را تولید کند.

در خاتمه اکبر نادری رئیس واحد آنیلینگ و شست‌وشوی الکترولیتی از مدیران و کارکنان واحدهای ناحیه نورد سرد و همچنین از کارکنان واحد آنیلینگ، برنامه‌ریزی تولید و دفاتر فنی تولید و تعمیرات و سایر قسمت‌هایی که در ثبت این رکورد نقش‌آفرینی کردند، تشکر و قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه