English

رییس ستاد اربعین:

«انا العهد» شعار حرکت عظیم اربعین امسال خواهد بود

رییس ستاد اربعین گفت: به لحظه ضرورت تداوم حمایت از نیروهای مقامت «انا العهد» شعار حرکت عظیم اربعین امسال خواهد بود.

«انا العهد» شعار حرکت عظیم اربعین امسال خواهد بود
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، علی‌اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین کشور، در جلسه هماهنگی کمیته‌های اجرایی این ستاد با اشاره به اهمیت معنوی خدمت در مسیر زیارت اربعین، گفت: این توفیق الهی را باید شکرگزار باشیم که خداوند ما را در مسیر خدمت به زائران امام حسین (ع) قرار داده است. این یک کار معمولی نیست، بلکه عنایتی خاص است که آثار آن در زندگی شخصی و سازمانی همه ما دیده خواهد شد.

وی با بیان اینکه جلسات ستاد به‌صورت مستمر در حال برگزاری است و مطالب مطرح‌شده کاربردی‌تر شده، افزود: بر اساس پیشنهاد برخی اعضا، جلسات فرعی تخصصی نیز با محوریت موضوعات خاص برگزار خواهد شد. در صورت لزوم، شخصاً در این جلسات حضور پیدا خواهم کرد.

رئیس ستاد اربعین کشور با اشاره به نهایی شدن شعار اربعین ۱۴۴۷ هجری قمری، تصریح کرد: با هماهنگی سفارت عراق و دستگاه‌های مرتبط، شعار امسال "أنا علی العهد" تعیین شده است که متناسب با شرایط جبهه مقاومت و تأکید بر استمرار عهد با آرمان‌های امام حسین (ع) انتخاب شده است.

پورجمشیدیان با توجه به افزایش گرما در سال جاری، بر لزوم پیش‌بینی و تدارک تمهیدات ویژه تأکید کرد و گفت: باید در حد بضاعت موجود، امکانات لازم را برای رفاه زائران فراهم کنیم. همچنین کمیته‌های آموزش، بهداشت و اطلاع‌رسانی موظفند آموزش‌های لازم را به صورت مکتوب و کاربردی در اختیار زائران قرار دهند تا از بروز مشکلاتی نظیر بیماری‌های عفونی جلوگیری شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز سفر زائران از ابتدای ماه صفر گفت: هرچند تبلیغات رسمی برای ایام نزدیک به اربعین انجام خواهد شد، اما زیرساخت‌ها از ابتدای ماه صفر آماده می‌شود. تأکید ما بر سفر آسان و ارزان است و نه سفر رایگان. لذا خدمات در مسیر به‌صورت حداقلی ارائه می‌شود و تمرکز بر ارائه خدمات در شهرهای نجف و کربلا خواهد بود.

رئیس ستاد اربعین کشور همچنین از پیگیری موضوعات زیرساختی همچون وضعیت راه‌ها و مرزها خبر داد و افزود: بخشی از مسیرها نیاز به ترمیم و آسفالت دارند که ان‌شاءالله با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط انجام خواهد شد. همچنین تأمین آب، یخ و سایر ملزومات رفاهی با همکاری وزارت نیرو و سایر نهادها در دستور کار است.

پورجمشیدیان با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی صحیح و به‌موقع، اعلام کرد: آقای تشکری به‌عنوان سخنگوی ستاد اربعین معرفی شده‌اند و کلیه اطلاعات مربوط به فعالیت‌ها و مصوبات ستاد باید از مسیر ایشان منتشر شود.

در پایان، وی از اعضای ستاد خواست با نگاه واقع‌بینانه و با در نظر گرفتن نقش مهم دولت و مردم عراق، در اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها مشارکت فعال داشته باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه