سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست
  • روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت از انبار نفت ری توزیع می‌شد
  • توسلی به فینال ترامپولین رسید
  • برخورد مرگبار قطار با عابر پیاده در ساری
  • خدمت سربازی بیرانوند به تعویق افتاد
  • تأمین ۲۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در ۱۴۰۰ روستا
  • اطلاعات متوفیان در سایت پولی/ بهشت‌زهرا: کلاهبرداری است
  • سخنگوی ارتش: تعرض دوباره به ایران، پاسخ کوبنده‌تر نیروهای مسلح را در پی دارد
  • مهلت ۴۵ روزه معرفی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات تمام شده است
  • ریحانه کریمی در وزنه‌برداری تاریخ‌ساز شد

رئیس جمهور در هیات دولت:

خط قرمز دولت حفظ منابع طبیعی است

رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

هیات دولت
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان در جلسه امروز یکشنبه هیات دولت، با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و با بیان اینکه منابع طبیعی به هیچ عنوان نباید آسیب ببیند، اظهار داشت:‌ حفظ منابع طبیعی جزو خط قرمزهای ماست و مقامات دولت و استانداران در هر حالتی باید از حریم منابع طبیعی دفاع کنند. جنگل و فضای سبز جای کارخانه‌سازی نیست و اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها و فضاهای سبز کارخانه‌سازی شود.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی کشور در کنار حفظ منابع طبیعی تاکید کرد: حفظ محیط زیست و توجه به آن جزو شاخص‌های اساسی توسعه در هر کشوری است و اگر با محیط زیست برخورد خشنی صورت گیرد حتما طبیعت هم با ما برخورد خشن خواهد کرد.

پزشکیان با اشاره به انتخاب استانداران جدید اردبیل و گلستان در جلسه امروز هیئت دولت، بر ضرورت مردم‌داری استانداران و مقامات حکومت تاکید و تصریح کرد:‌‌ ضمن آرزوی موفقیت برای استانداران جدید به آن‌ها توصیه می‌کنم که در همه تصمیمات و اقدامات خود صلاح و منافع مردم را لحاظ کنند. هدف ما از تصدی این مسئولیت‌ها، خدمت به مردم و کسب رضایت آن‌هاست، لذا باید به گونه‌ای رفتار کنیم که مردم از اقدامات، اخلاق و گفتار ما رضایت داشته باشند.

پزشکیان با اشاره به موقعیت مرزی استان‌های اردبیل و گلستان، بر لزوم تسهیل در تبادلات و نیز رونق بخشیدن به بازارچه‌های مرزی تاکید کرد و گفت:‌ این دو استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه اقتصادی دارند و لازم است به توسعه تجارت مرزی در استان‌های مرزی توجه ویژه شود.

در جلسه امروز هیئت دولت آقایان مسعود امامی و علی‌اصغر طهماسبی با معرفی وزیر کشور و رای اعتماد هیئت وزیران به ترتیب به عنوان استانداران اردبیل و گلستان منصوب شدند و رئیس‌جمهور در پایان جلسه ضمن قدردانی از استانداران قبلی، برای استانداران جدید آرزوی موفقیت کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه