سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه اردن با وزیر امور خارجه کشورمان

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه اردن در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، انتخاب ایشان بعنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت.

ایران و اردن
به گزارش خبرگزاری موج

، ایمن الصفدی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه اردن در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، انتخاب ایشان بعنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و برای ایشان موفقیت آرزو کرد.

در این تماس آخرین تحولات روابط دوجانبه و تحولات فلسطین مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه اردن در بخشی از این گفتگو با ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش تنش ها در کرانه باختری گفت: لازم است تنش‌ها در نوار غزه و کرانه باختری هر چه سریع‌تر متوقف شود.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نیز ضمن تشکر از تبریک همتای اردنی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در زمینه روابط دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گوهای سازنده‌ای با اردن داشته باشد.

عراقچی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با تداوم اقدامات جنایتکارانه خود، عامل اصلی گسترش تنش و درگیری در منطقه است، آن رژیم را بزرگ‌ترین مانع بر سر راه دستیابی به توافق پایان جنگ علیه غزه دانست و بر ضرورت اقدام مؤثر جامعه بین‌المللی بمنظور توقف نسل‌کشی صهیونیست‌ها و ارسال کمک‌های بشردوستانه برای فلسطینیان تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از توافق مورد نظر مردم و مقاومت فلسطین حمایت خواهد کرد.

طرفین استمرار رایزنی‌ها بین دو کشور را مورد تاکید قرار داده و آن را در راستای منافع دو کشور و منطقه دانستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه