سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده

رئیسی:

تحقق رشد و اجرای برنامه‌های اقتصادی در گرو مشارکت مراکز علمی و فرهنگی است

رئیس جمهور گفت: رشد اقتصادی که در سیاست‌های برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی شده است با نقش‌آفرینی و همکاری بخش‌های علمی و فرهنگی کشور قابل تحقق خواهد بود.

جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز سه‌شنبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، مشارکت فعال دبیرخانه و اعضای این شورا را در تهیه پیوست فرهنگی برای برنامه‌ها و طرح‌های اقتصادی ضروری دانست و گفت: تهیه پیوست فرهنگی جامع در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی از جمله موضوع رشد اقتصادی پیش‌بینی شده بر مبنای رونق تولید و اشتغال دانش‌بنیان و همچنین تدوین برنامه هفتم توسعه کشور از وظایف دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی است که تحقق آن مشارکت کامل اعضای شورا را می‌طلبد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تلاش دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی برای تحقق رشد اقتصادی کشور افزود: رشد اقتصادی که در سیاست‌های برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی شده است با نقش‌آفرینی و همکاری بخش‌های علمی و فرهنگی کشور قابل تحقق خواهد بود.

در ابتدای جلسه امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گزارش‌هایی از برگزاری رشته‌های مختلف هنری جشنواره فجر و نیز جایزه ادبی جلال آل‌احمد ارائه شد.

اعضا در ادامه در رسیدگی به موضوع «سیاست‌ها و ضوابط کیفیت‌بخشی زیرنظام تعلیم و تربیت» به عنوان دستور اصلی جلسه به بررسی مباحثی مثل ۱- نظام جذب و حفظ اعضای هیئت علمی، ۲- بهبود ظرفیت‌های شغل معلمی، ۳- ساماندهی نظام سنجش و پذیرش تربیت معلم، ۴- نظام ارزشیابی مستمر صلاحیت علمی معلمان و ۵- نظام‌نامه فرهنگی در سه سطح دانشجومعلمان، اساتید و کارکنان پرداختند که تصویب آنها در جلسات آتی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پیگیری خواهد شد.

امروز همچنین در جلسه شورای معین شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اساسنامه «جایزه جهانی دوسالانه امام خمینی (ره)» مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و نهایتاً به تصویب رسید.

بر این اساس، این جایزه هر دو سال یک بار به شخصیت‌هایی که در ساحت علمی اندیشه یا سیره عملی امام خمینی (ره) اثر و فعالیت قابل قبولی داشته باشند، تعلق خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه