سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور:

کارگروهی بومی در وزارت کشور در حوزه مبارزه با فساد تشکیل شود

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور، مبارزه با فساد را از اولویت‌های دولت و وزارت کشور دانست و گفت: مبارزه با فساد مستلزم اقدام عملی و به میدان آمدن مسوولان و مدیران است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، ابوطالب شفقت در نشست بررسی اجرای قانون نظام سلامت اداری و مبارزه با فساد با اشاره به اینکه مساله مبارزه با فساد از جمله تاکیدات همیشگی در نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: واقعیت امر آن است که مبارزه با فساد مستلزم اقدام عملی و به میدان آمدن مسوولان و مدیران است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور با اشاره به رویکرد جدی دولت سیزدهم برای مقابله با فساد، خاطرنشان کرد: متناسب با سیاست‌های کلی دولت مردمی، وزارت کشور هم به سهم خود به عنوان دستگاه حاکمیتی و فرابخشی در تلاش برای مبارزه با فساد در سطوح مختلف مدیریتی است.

شفقت دراین باره به نقش مهم و خطیر دو مرکز حراست و مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی اشاره کرد و گفت: این دو مرکز پیشرو در مقابله و شناسایی گلوگاههای اصلی فساد هستند که باید با هوشمندی عمل کنند.

وی همچنین به استفاده از نظرات تخصصی کارشناسان و متخصصان هم اشاره کرد و گفت: باید موثرترین روش و متد در مبارزه با فساد به کار گرفته شود.

در این نشست همچنین مقرر شد کارگروهی بومی در وزارت کشور در حوزه مبارزه با فساد شکل گرفته و این کارگروه در تعامل با کارگروه مرکز مبارزه با مفاسد اداری و اقتصادی ریاست جمهوری نسبت به شناسایی گلوگاههای فساد اقدام مشترک کند.

این نشست با حضور محمد ابراهیم شوشتری مشاور وزیر و رییس مرکز حراست، علی طالبی رییس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی، امیر شجاعان رییس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار، رضا همایونی فر مدیرکل دفتر اقتصادی و علی خلیلی مدیرکل دفتر تشکیلات و بهبود روش‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه