سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

عذرخواهی نماینده گلپایگان بابت مصاحبه‌ اش پیرامون کمبود داروی کرونا

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از حاشیه‌های ایجاد شده پیرامون مصاحبه اخیرش درباره مشکلات مردم در زمینه کمبود داروهای مربوط به کرونا عذرخواهی کرد.

سید مسعود خاتمی

به گزارش خبرگزاری موج، سید مسعود خاتمی در جمع خبرنگاران با عذرخواهی از حاشیه‌های ایجاد شده پیرامون مصاحبه اخیرش درباره مشکلات مردم در زمینه کمبود داروهای مربوط به کرونا گفت: ابتدا به عنوان یک پزشک و از نگاه تخصصی باید اشاره کنم که ویروس کرونا ، یک ویروس جدید و ناشناخته است و بسیاری از داروهایی که برای این بیماری تجویز می‌شود، هنوز مراحل تأیید علمی را طی نکرده‌اند؛ حتی فرضیه‌های مربوط به روش‌های انتقال یا جلوگیری از این ویروس در طول همین دو سال، دستخوش تغییرات جدی شده است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با اشاره به مصاحبه دو روز گذشته خود افزود: در این مصاحبه درباره کمبود داروی رمدسیور و سرگردانی مردم برای تأمین این دارو، خصوصاً در بخش خصوصی پرسیده شد.

خاتمی تصریح کرد: اولاً باید عرض کنم که در حال حاضر در مورد اثربخشی این دارو، تردید زیادی به وجود آمده و بسیاری از مراجع علمی اثر درمانی آن را زیر سوال برده‌اند. ثانیاً همانطور که گفته شد این دارو در بیمارستان‌های دولتی موجود است و برای موارد حاد و ضروری استفاده می‌شود؛ اما برخی از مردم در اثر استیصال ناشی از بیماری، علیرغم عدم ضرورت به دنبال تهیه این دارو با قیمت آزاد هستند. این مشکل، مصیبت و دردی است که مدیران عرصه سلامت باید برای آن تدبیری فوری بیندیشند.

وی ادامه داد: اما در این گفت وگو که طی یک تماس تلفنی کوتاه انجام شد، برای تبیین مسئله مذکور، عباراتی در فضای محاوره بیان شد که موجب بروز سوءتفاهم و آزردگی خاطر مردم شد. به همین دلیل، بر خود واجب می‌دانم که حتماً از ملت بزرگوار ایران عذرخواهی کنم. ما در مکتب امام راحل عزیزمان، آموخته‌ایم و باور داریم که مردم عزیز، ولی نعمتان ما هستند و همواره خود را شرمنده صبر و بزرگواری ایشان می‌دانیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عنوان کرد: بنده از صمیم قلب افتخار می‌کنم که بیش از ۴۰ سال از عمر خویش را صرف خدمتگزاری به مردم در عرصه‌های مختلف کرده‌ام و اکنون نیز به عنوان نماینده همین مردم، امانتدار و خادم ایشان در مجلس شورای اسلامی هستم و حقیقتاً اعتقاد دارم که توفیق این خدمت چهل ساله، ذخیره‌ای گرانبها برای آخرتم خواهد بود؛ امیدوارم خداوند به همه ما صبر، صداقت و حسن عاقبت، عطا کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه