سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب

واکنش ایرج مسجدی به تحریمش از سوی آمریکا

سفیر ایران در عراق به تحریمش از سوی آمریکا واکشن نشان داد و گفت: از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم.

ایرج مسجدی

به گزارش خبرگزاری موج، ایرج مسجدی سفیرجمهوری اسلامی ایران در عراق در رابطه با  تحریم خود از سوی آمریکا گفت: از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شدم . 

وی اظهار کرد:  البته رژیم تروریستی و جنایتکار آمریکا اینجانب را یک بار دیگر همراه ۸۰میلیون ایرانی  در لیست تحریم جنایتکارانه خود قرار داده و مردم کشورم و هزاران کودک و بیمار را در اوج شیوع کرنا از رسیدن دارو و مواد غذایی محروم و تحت فشارهای غیر انسانی خود قرار داده است.

این اقدام آمریکا اینجانب را بر حقانیت هدف و اقدامات خود در راستای تحقق اهداف مقدس جمهوری اسلامی ایران و  مردم کشورم راسختر کرد.

این دیپلمات ایرانی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سند افتخاری است برای  همه آزدیخواهان و مجاهدین فی سبیل الله در این راه مقدس . بدون شک محور مقاومت اسلامی با پشتیبانی قاطع جمهوری اسلامی راه آزادگی و مبارزه بی امان علیه رژیم تروریست آمریکا و اسرائل غاصب را ادامه خواهد داد و به پیروزی و نصرت های الهی دست خواهد یافت.

بیشتر بخوانید:

آمریکا ایرج مسجدی و سه سازمان رسانه ‌ای مرتبط با سپاه را تحریم کرد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه