سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

گفتگوی تلفنی روحانی با امیر حاتمی و عیسی کلانتری تاکید کرد؛

ضرورت بکارگیری تمام امکانات برای مهار آتش سوزی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی جداگانه با وزیر دفاع و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر ضرورت بکارگیری تمام امکانات و تجهیزات برای مهار آتش سوزی در جنگل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد.

روحانی گفت و گوی تلفنی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی جداگانه با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بر ضرورت بکارگیری تمام امکانات و تجهیزات برای مهار آتش سوزی در جنگل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد و نیز برنامه ریزی برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز شنبه در این تماس‌های تلفنی ضمن آگاهی از آخرین وضعیت آتش سوزی و اقدامات انجام شده برای اطفاء حریق تصریح کرد: لازم است سریعا تمام اقدامات لازم و ضروری با بکارگیری تمامی امکانات و ظرفیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد و استان‌های همجوار برای جلوگیری از دامنه آتش سوزی و نیز اطفاء حریق بکار گرفته شود و از ضرر و زیان‌های بیشتر و تخریب محیط زیست جلوگیری گردد.

رئیس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به گرم شدن هوا و احتمال بروز آتش سوزی‌های مشابه بایستی پیش بینی‌ها و برنامه ریزی‌های لازم اتخاذ گردد تا از تکرار چنین حوادثی در آینده جلوگیری شود.

آقایان امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این گفت‌وگو‌های تلفنی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت آتش سوزی در مناطق جنگلی استان کهگیلویه و بویراحمد، اقدامات انجام شده برای مهار آتش سوزی را تشریح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه