سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد

جهانگیری:

برای اداره کشور و حفظ منافع ملی باید از جان و آبرو مایه گذاشت

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: برای اداره کشور و حفظ منافع ملی باید از جان و آبرو مایه گذاشت و تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی مردم به خصوص اقشار ضعیف جامعه ضروری است.

دومین همایش ایثار اجتماعی / جهانگیری

به گزارش خبرگزاری موج، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در دیدار با اعضای کمیسیون اقتصادی مجمع وزرای ادوار گذشته ضمن تبریک ایام دهه فجر با تاکید بر اینکه برای اداره کشور و حفظ منافع ملی باید از جان و آبرو مایه گذاشت، بر ضرورت تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی مردم به خصوص اقشار ضعیف جامعه تأکید کرد و آن را مهمترین وظیفه دولت در شرایط کنونی دانست.

وی با اشاره به شرایط سخت بودجه و کاهش درآمدهای دولت، از اهتمام ویژه دولت برای تأمین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی خبر داد و اظهار داشت: قدرت خرید مردم دوبار در دهه ۹۰ یکی در سال‌های ۹۰ و ۹۱ و دیگری در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به دلیل شوک تورمی با کاهش جدی مواجه شد و امروز یکی از مهمترین رسالت‌ها و وظایف دولت رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم است.

* امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز کشور در شرایط خاصی قرار دارد و چالش‌های فراوانی پیش روی اداره کشور است، افزود: با وجود آنکه مهمترین منبع درآمدی دولت یعنی منابع حاصل از فروش نفت به میزان چشمگیری کاهش یافته است اما به پشتوانه صادرات غیرنفتی و فعالیت بخش خصوصی، اقتصاد کشور روی پای خود ایستاده و از ثبات نسبی قابل قبولی برخوردار است و شاهد مثبت شدن شاخص رشد در بخش‌های مختلف از جمله بخش کشاورزی و صنعت هستیم.

جهانگیری با یادآوری دشمنی دیرینه آمریکا با ملت ایران، به ترور شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره و خاطرنشان کرد: جنایت آمریکا در ترور این سردار بزرگ اسلام و پذیرش مسئولیت آن اقدامی بی سابقه از سوی آنها بود که بیانگر اوج دشمنی و خصومت آمریکا با ملت ایران است.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا و خروج غیرقانونی این کشور از برجام گفت: با وجود آنکه در طی سالیان گذشته هیچگونه مذاکره‌ای حتی در سطح کارشناسی با آمریکا وجود نداشت، اما در این دوره با مجوز مقام معظم رهبری مذاکرات هسته‌ای با این کشور انجام شد اما رئیس جمهور جدید این کشور در اقدامی غیرقابل پیش بینی تمام مذاکرات و توافقات را زیرپا گذاشت و از برجام خارج شد.

 * هیچ راهی جز مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا نداریم

جهانگیری تاکید کرد: رئیس جمهور فعلی آمریکا فردی غیرقابل پیش بینی است که به هیچ توافق و عهدی پایبند نیست و بنابراین ما هیچ راهی جز مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا نداریم.

وی ابتکار ایجاد و شکل گیری مجمع وزرای ادوار را اقدامی مناسب توصیف کرد و افزود: اعضای مجمع وزرای ادوار گذشته از تجربیات و دانش فراوانی برخوردار هستند که این تجربیات می‌تواند به دولت در پیشبرد امور کشور و حل چالش‌های پیش روی مردم کمک کند.

جهانگیری با تأکید بر استفاده از ظرفیت و تجربه مجمع وزیران ادوار گذشته، از اعضای این مجمع خواست نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مهمترین مسائل کشور با دولت مطرح کنند و راهکارهای پیشنهادی برای برون رفت از شرایط کنونی را به دولت ارائه دهند.

در این جلسه رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع وزرای ادوار نیز گزارشی از سابقه تشکیل و فعالیت این مجمع ارائه کرد و به تشریح فعالیت‌ها و جلسات مجمع وزرای ادوار پرداخت.

در این نشست همچنین تعدادی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجمع وزرای ادوار نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور ارائه کردند و مقرر شد نتایج جلسات کمیسیون در خصوص چالش‌های اصلی اقتصاد کشور را جمع بندی و به دولت ارائه دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه