سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

خوزستان در اربعین سید شهدا به سوگ نشست

مردم موحد و ولایتمدار خوزستان صبح امروز سه شنبه به مناسبت اربعین شهادت سالار شهیدان امام حسین (ع) با برگزاری آیین‌ها و مراسم‌های مختلف عزاداری، در روز اربعین حسینی را به سوگ نشستند.

خیمه سوزان عصر عاشورا در میدان امام حسین (ع)
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،خوزستان در کنار پذیرا بودن زائران رویداد ملی پیاده‌روی اربعین حسینی از نقاط مختلف کشور و دنیا با حضور در حسینیه‌ها، تکایا و مساجد در آیین های عزاداری و نوحه خوانی شهدای کربلا شرکت کرده اند.

اماکن مذهبی و برخی منازل شخصی در اهواز و سایر شهرهای خوزستان از شب گذشته با برپایی مراسم عزاداری و نصب پرچم های سیاه و ویژه عزاداری ابا عبدالله حسین (ع) و پخش نذری یاد و نام شهدای کربلا را گرامی می‌دارند.

گزارش‌های رسیده از شهرستانهای خوزستان حاکی از آن است که مردم خداجو و عاشقان اهل بیت (ع) در شهرهای مختلف این استان در روز اربعین حسینی به سوگواری پرداختند و یاد امام شهیدان حضرت اباعبدالله (ع) و یاران با وفایش در واقعه خونین عاشورا را گرامی داشتند.

در حال حاضر در جای جای خوزستان موکب‌های عزاداری بر پاست و از عزاداران و زائران اربعین ابا عبدالله الحسین (ع) پذیرایی می‌شود.

صدای نوحه و روضه در هر کوی و برزن این استان به گوش می رسد و هیات‌های سینه زنی و زنجیر زنی نیز در برخی شهرهای استان به راه افتادند.

اربعین حسینی در خوزستان تنها یک آیین مذهبی نیست، بلکه جلوه‌ای از هم‌نشینی فرهنگ میزبانی و سوگواری است.

استانی که به واسطه مرزهای شلمچه و چذابه، هر سال میزبان میلیون‌ها زائر اربعین از ایران و کشورهای مختلف است و همزمان با برگزاری آیین‌های عزاداری در شهرها و روستاها به کانون خدمت‌رسانی و پاسداشت یاد و نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش تبدیل شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه