سرخط خبرها
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
  • تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
  • برج خلیفه هنوز از زلزله جنگ می‌لرزد
  • تدفین خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا (ع) پیش‌بینی شده است
  • در نجف و کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز خوانده می‌شود
  • آخرین نماینده آسیا به مصر باخت
  • قالیباف: ایران خودش درباره دارایی‌هایش تصمیم می‌گیرد
  • ۱۵ هزار نفر از خبرنگاران، عکاسان، تصویربردان و مستند سازان داخلی و خارجی، این مراسم را پوشش می دهند
  • سی ان ان: پیش بینی می شود میلیون ها نفر در مراسم تشیع رهبر ایران شرکت کنند
  • شهرداری تهران: ۳هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس آماده خدمات رسانی

کاهش ۲۰ هزار تنی تولید خرما در خوزستان

رئیس انجمن خرما استان خوزستان گفت: باتوجه به همزمانی بارندگی‌های فروردین امسال در زمان گرده افشانی درخت‌های خرما، پیش بینی می‌شود تولید این محصول ۲۰ هزار تن کاهش یابد.

خرما
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

، ماجد مطوریان‌پور با بیان اینکه همزمانی بارندگی‌های فروردین ماه امسال استان در زمان گرده افشانی درخت‌های خرما موجب کاهش برداشت محصول شده است، گفت: پارسال ۶۰ هزار تن خرما از نخلستان‌های استان برداشت شد، ولی در سال زراعی جاری پیش بینی می‌شود به دلیل همزمانی بارندگی‌های فروردین در زمان گرده افشانی، تولید این محصول با ۲۰ هزار تن کاهش، به ۴۰ هزار تن کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه خرمای خوزستان به دلیل اینکه از نوع استعمران است، به کشور‌های اروپایی، کانادا و آسیای شرقی صادر می‌شود، افزود: در حال حاضر ۶۴ کارگاه بسته بندی خرما در استان خوزستان وجود دارد که حدود ۴۰ کارگاه فعال هستند.

سیامک علیشاهپور، نماینده اتاق بازرگانی ایران در انتخابات هیات رئیسه انجمن خرمای خوزستان با بیان اینکه ۱۱ نفر نامزد از شهر‌های آبادان، اهواز، خرمشهر و شادگان برای انتخاب هیات رئیسه و ۲ نفر نیز نامزد بازرسی انجمن خرما استان بودند، گفت: در پایان رای گیری مسعود عبادی‌پور با ۱۹ رای، سیدسلمان موسوی ۱۹ رای، ماجد مطوریان‌پور ۱۷ رای، کاظم حلفی ۱۵ رای، سیدمصطفی حجت‌نژاد ۱۵ رای، هادی مقدم ۱۶ رای و عزیزالله موسوی ۱۰ رای به عنوان اعضای اصلی انجمن خرما خوزستان انتخاب شدند.

وی افزود: همچنین وحید میرهاشمی با ۱۰ رای، حمزه جلویانی با ۹ رای و ابراهیم کاظمی سه رای به عنوان اعضای علی البدل این انجمن انتخاب شدند. حبیب عبادی نیز با ۱۰ رای به عنوان عضو اصلی این انجمن و نرگس حقیقی با ۸ رای به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

حدود ۴.۵ میلیون اصله نخل بارور و غیربارور خرما در خوزستان وجود دارد. محصول خرمای خوزستان از تنوع خوبی برخوردار است به گونه‌ای که حدود ۷۵ رقم خرما در این استان تولید می‌شود. هم اکنون معیشت ۴۰ هزار نفر خانوار در خوزستان از خرما و فرآورده‌های وابسته به آن تامین می‌شود. سالانه حدود ۱۹۰ هزار تن خرما، خارک و رطب در خوزستان برداشت می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه