سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران

قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران که به پیشنهاد آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان طراحی شده بود، تصویب شد.

نشست شورای حکام
به گزارش خبرگزاری موج

، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، امروز پنجشنبه و در سومین روز نشست فصلی جاری این شورا، قطعنامه ضدایرانی پیشنهادی آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان را به تصویب رساند.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این قطعنامه با ۱۹ رای موافق، سه رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع تصویب شده است.

اقدام خصمانه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران درحالی صورت می‌گیرد که مقامات ایران در برابر عواقب این قطعنامه هشدار داده بودند.

در همین راستا، پیشتر «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه چهارشنبه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در ارتباط با اینکه «اقدامات ایران در واکنش به قطعنامه احتمالی شورای حکام علیه ایران چه خواهد بود؟» گفت: در واکنش به قطعنامه احتمالی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که قطعاً سیاسی بوده و به احتمال زیاد بدون اجماع تصویب خواهد شد، ایران اقدامات لازم را پیش‌بینی کرده است.

غریب‌آبادی افزود: تصمیمات لازم در این زمینه در ساختار نظام اتخاذ شده و بلافاصله پس از تصویب چنین قطعنامه‌ای، این اقدامات در حوزه فنی به اجرا درخواهند آمد.

معاون وزیر خارجه ایران تاکید کرد: برنامه هسته‌ای ایران با گام‌های مؤثر و روبه‌جلو ادامه خواهد یافت.

افزون بر این، «بهروز کمالوندی» سخنگوی آژانس انرژی اتمی ایران روز گذشته در گفت‌وگویی در واکنش به ادعاها درباره  پایبندی نکردن ایران به تعهدات هسته‌ای آن گفت: این اقداماتی که غربی‌ها در شورای حکام آژانس در پیش گرفته‌اند، زمینه را برای فعال شدن مکانیزم ماشه فراهم می‌کند اما به لحاظ فنی هیچ دلیلی برای استفاده از این ابزار وجود ندارد چراکه ما همه تعهدات خود را در چارچوب برجام انجام داده‌ایم و اگر برخی تعهدات نیز به حالت تعلیق در آمده، بر اساس متن برجام و بندهای ۲۶ و ۳۵ انجام شده که وقتی طرف‌های برجام تعهدات خود را انجام ندهند، جمهوری اسلامی ایران نیز این حق را دارد که تعهدات خود را تعلیق کند لذا رفتار ما کاملا حقوقی بوده است اما رفتن به سمت مکانیزم ماشه یک اقدام سیاسی است و امیدوارم توجه کنند این کار برای آنها بی‌نتیجه است چرا که  خود آنها نیز به لحاظ سیاسی متضرر خواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه