سرخط خبرها
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند
  • ورشکستگی تامین‌اجتماعی دروغ است
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

رئیس جمهور ترکیه:

ترکیه هم از اسرائیل شکایت می‌کند

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در اظهاراتی گفت که این کشور به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری می‌پیوندد.

رجب طیب اردوغان
به گزارش خبرگزاری موج

، اردوغان افزود که تیم حقوقی پارلمان ترکیه در تلاش برای پایان دادن به نسل‌کشی علیه مردم فلسطین به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری می‌پیوندد و ترکیه هفتم اوت چهارشنبه ۱۷ مرداد شکایت خود را تقدیم این دیوان خواهد کرد.

رئیس جمهور ترکیه گفت: متاسفانه بازیگران غربی به ویژه آمریکا، اسیر (رژیم) اسرائیل و یک مشت صهیونیست متعصب شده‌اند.

وی اضافه کرد: ترکیه تمام تلاش خود را برای توقف بربریت (رژیم) اسرائیل در نوار غزه به کار می‌گیرد.

رئیس‌جمهور ترکیه تاکید کرد: شبکه نسل‌کشی (رژیم) اسرائیل تشنه‌ خون است و هر جنایاتی هم که مرتکب شود، مانع از همبستگی ترکیه و مردم ترکیه با فلسطینی‌ها نمی‌شود.

اردوغان پیش تر در مورد حملات رژیم صهیونیستی به غزه گفته بود: شورای امنیت سازمان ملل در برابر این ظلم که به طور معمول باید بشریت را بیدار کند، سکوت می‌کند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه نیز دوشنبه شب اعلام کرد که این کشور به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری به اتهام ارتکاب نسل کشی علیه فلسطینی‌ها می‌پیوندد و متحدان این رژیم باید قلاده آن را بگیرند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین افزود: «اسماعیل هنیه» مذاکره کننده ارشد فلسطینی‌ها در یک ترور ناجوانمردانه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید و ما از این اقدام رژیم اسرائیل درمی‌یابیم که نتانیاهو خواستار آتش بس نیست.

فیدان تصریح کرد: رژیم اسرائیل می‌خواهد با گرسنه نگهداشتن فلسطینی‌ها آنها را قتل‌عام کند.

بر اساس آمار وزارت بهداشت فلسطین از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه۱۴۰۲) تاکنون ۳۹ هزار و ۶۲۳ شهروند فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیدند.

با گذشت بیش از ۳۰۰ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه ، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه