سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

حزب الله:

مقاومت هیچ زمانی مانند امروز قدرتمند نبوده است/ برای احقاق حقمان نیاز به جنگ نداریم

رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان در سخنانی تاکید کرد که مقاومت امروز قدرتمندتر از هر زمان دیگری است و برای احقاق حق و حقوق لبنان دیگر نیازی به جنگ ندارد.

حزب الله

به گزارش خبرگزاری موج،  از پایگاه خبری العهد، «السید ابراهیم امین السید» رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان اظهار داشت: برخورداری مقاومت از سلاح منحصر بفرد، دشمن اسرائیلی را از جنگ با لبنان باز می‌دارد و این رژیم را مجبور می‌کند که حق ما را به رسمیت بشناسد و این بدان معنا است که دیگر برای رسیدن به حقوق و اهداف خود نیازی به جنگ نداریم.

وی گفت: مقاومت بر سه رکن استوار است که رکن اول شخصیت اخلاقی برادران و خواهران یعنی ایمان، تقوا، دینداری، اخلاص، فداکاری، برادری، عشق، فرهنگ، اندیشه سیاسی و نوع دوستی است. رکن دوم محیط مقاومت است و هرچه مقاومت بیشتر پیشرفت می‌کند فضا و محیط مقاومت نیز گسترده‌تر می‌شود.

امین السید ادامه داد: سلاح رکن سوم مقاومت است و توانمندی‌های مقاومت از ابتدای شکل گیری آن تا به امروز رشد کرده است و در این لحظه مقاومت دارای سلاح کمی و منحصر بفرد است که می‌تواند به مقابله با طاغوت‌های جهان بپردازد.

وی با اشاره به پیروزی لبنان در پرونده ترسیم مرزهای دریایی در مقابل رژیم صهیونیستی افزود: اهمیت و قدرت این سلاح منحصر بفرد در این است که باعث شد دشمن به فکر جنگ با لبنان نباشد و وجود این سلاح مانع از شروع جنگ توسط دشمن شد و ما بدون استفاده از این سلاح پیروز شدیم.

رئیس شورای سیاسی حزب الله خاطرنشان کرد: مقاومت ناگزیر به استفاده از سلاح نشد، ما فقط اعلام آمادگی کردیم که اگر اسرائیل می‌خواهد از استخراج نفت ما جلوگیری کند، از استخراج نفت توسط آن جلوگیری خواهیم کرد. مقاومت امروز قدرتمندتر از هر زمان دیگری است و مقاومت هیچگاه نقش و اهمیت منطقه‌ای و بین‌المللی بهتر از امروز نداشته است. به عبارت دیگر برای رسیدن به حقوق و اهداف خود نیازی به جنگ نداریم و فقط کافی است این سلاح و موضع شجاعانه برای اتخاذ تصمیم مناسب را در اختیار داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه