سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سازمان آزادی‌بخش فلسطین:

خواستار تشکیل دولت وفاق ملی هستیم

کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین گفت که خواستار تشکیل دولت وفاق ملی است که منعکس کننده برنامه‌ها، سیاستها و تعامل آن با جامعه بین‌الملل باشد.

سازمان آزادی‌ بخش فلسطین

به گزارش خبرگزاری موج، کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) تأکید کرد که باید گفت‌وگوهای ملی بین همه فراکسیونها و گروههای فلسطینی ادامه یابد.

این کمیته با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که هدف از این گفت‌وگوها، «اجرای توافقات امضا شده درباره [پایان] اختلافات» است.

خبرگزاری آناتولی ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش خواستار تشکیل دولت وفاق ملی است که «منعکس کننده برنامه‌ها، سیاستها و تعامل آن با جامعه بین‌الملل باشد».

این کمیته تأکید کرد که باید هدف از تشکیل این دولت، پایان بخشیدن به اختلافات از رهگذر بسط حاکمیت خود بر همه اراضی حکومت باشد.

به گفته این کمیته، تشکیل این دولت می‌تواند روند سرعت بازسازی نوار غزه با شتاب بخشد، باعث آغاز فرآیند سیاسی شود که به اشغالگری پایان دهد و قطعنامه‌های سازمان ملل اجرایی شود.

در همین ارتباط، «محمد اشتیه» نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که قضیه و آرمان فلسطین، درخشش خود را بار دیگر به دست آورد و در صدر فعالیت‌های جهانی قرار گرفت.

وی افزود: « ما می‌خواهیم [از طریق] گفت‌وگوی قاهره، شکاف میان کرانه باختری و غزه پایان یابد»

در همین ارتباط، «یحیی السنوار» رئیس جنبش حماس در غزه نیز هفته پیش اعلام کرده بود که در روزهای آینده گفت‌وگوهایی جدی در قاهره برای متحد کردن موضع فلسطینیان صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: «طی روزهای آینده، دعوت‌هایی برای دیدارهای جدی و عمیق میان فلسطینیان در قاهره انجام خواهد شد که هدف آن سامان‌دهی مواضع بوده تا مقاومت مسلحانه و سازمان‌های تشکیلات خودگردان فلسطین و اقدامات مسالمت‌آمیز، در مسیر آزادسازی و بازگشت آوارگان به پا خیزند».

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه