سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

زیردریایی اندونزی با ۵۳ سرنشین غرق شد

اندونزی از غرق شدن زیردریایی این کشور با ۵۳ خدمه خبر داد.

زیردریایی فاتح

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش اندونزی اعلام کرد زیردریایی این کشور که در اقیانوس ناپدید شده بود، با ۵۳ نفر سرنشین غرق شده است.

نیروی دریایی اندونزی روز چهارشنبه ۲۱ آوریل از قطع تماس با زیردریایی «نانگالا-۴۰۲» و مفقود شدن آن با ۵۳ خدمه در جریان یک تمرین نظامی در آب‌های شمال جزیره بالی خبر داده بود.

جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی پنجشنبه در پیامی ضمن تشویق امدادگران و گروه‌های جستجو برای به خرج دادن حداکثر تلاش جهت یافتن زیردریایی مفقود شده تاکید کرده بود که نجات جان ۵۳ خدمه زیردریایی اولویت نخست برای کشورش محسوب می‌شود.

به گفته مسئولان دولتی و فرماندهان نیروهای مسلح اندونزی ظرفیت اکسیژن رسانی زیردریایی مفقود شده که پیش‌ از عملیات برای استفاده خدمه کنترل و بازرسی شده بود ساعت ۳ بعد از ظهر روز شنبه به اتمام رسیده بود.

« نانگالا-۴۰۲» یکی از پنج زیردریایی ارتش اندونزی است که سال ۱۹۷۷ در آلمان ساخته شد و سال ۱۹۸۱ به ناوگان زیردریایی این کشور اضافه شد.

این زیر دریایی ۱۳۹۵ تنی پیش‌تر یک دوره دو ساله مرمت و بهسازی را نیز طی سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ در کره جنوبی پشت سر گذاشته است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه