سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

واکنش چین به اعمال تحریم های جدید از سوی آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه چین ضمن محکوم کردن تحریم‌های جدید آمریکا، این کشور را به اقدام متقابل تهدید کرد.

پرچم چین و آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج، «ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت خارجه چین روز چهارشنبه تحریم‌های جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، لیجیان در نشستی خبری گفت: «این اقدام، نقض جدی قوانین بین‌الملل و هنجارهای عادی در روابط بین‌المللی محسوب می‌شود».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین افزود: «این اقدام مداخله آشکار در امور داخلی چین است. چین به‌طور قاطع با چنین اقداماتی مخالف است».

لیجیان در ادامه گفت، پکن اقدامات لازم را در راستای دادن پاسخ متقابل به این تحریم‌ها، اتخاذ خواهد کرد.

دولت آمریکا  روز گذشته (سه‌شنبه) ۲۴ مقام چینی و هنگ‌کنگی دیگر را با ادعای آنچه سرکوب مداوم آزادی‌های سیاسی در این منطقه خوانده، تحریم کرد.

این اولین بار نیست که کشورهای غربی با دخالت در امور داخلی چین، تحریم‌هایی را به این بهانه علیه پکن اعمال می‌کنند. در ماه خرداد هم که کنگره ملی خلق چین قطعنامه امنیت ملی هنگ‌‌کنگ را با هدف تقویت امنیت این منطقه به تصویب درآورد، جوسازی زیادی علیه پکن از سوی غرب بخصوص انگلیس و آمریکا انجام شد. هدف کشورهای غربی به رهبری آمریکا اعمال فشار به چین برای کاهش تسلط این کشور بر هنگ‌کنگ است.

این در حالیست که سیاست «یک کشور، دو سیستم» یا سیاست «چین واحد» از سال ۱۹۷۹ تا به امروز موضع رسمی دولت‌های آمریکا و اروپا بوده و طبق آن واشنگتن هنگ‌کنگ و تایوان را بخشی از سرزمین اصلی چین می‌داند اما آمریکا در عمل طی سال‌های اخیر با اقداماتی از قبیل فروش تسلیحات، پایبندی خود به این سیاست را نقض کرده است.

تحریم‌های جدید علیه چین در حالی صورت گرفته است که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در سفری با هدف ایجاد جبهه علیه چین، به کشورهای آسیایی سفر کرده‌اند.

وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه بعد از دیدار با وزرای دفاع و خارجه  ژاپن گفت، چین از مشغله‌های دولت قبلی آمریکا در غرب آسیا استفاده و متحدان ما را در منطقه شرق آسیا تهدید کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه