سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

هلاکت امیر داعش در شمال آفریقا

سخنگوی نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی از هلاکت امیر داعش در شمال آفریقا خبر داد.

ارتش ملی لیبی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روسیا الیوم، احمد المسماری، سخنگوی نیروهای موسوم به" ارتش ملی لیبی " به فرماندهی خلیفه حفتر گفت، این سرکرده داعش که ابومعاذ العراقی نام دارد، در میان ۹ فرد مسلح کشته شده در یک حمله هوایی در شهر سبها بود، اما هویت وی بلافاصله مشخص نشد.

وی تصریح کرد، العراقی در تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۴ به همراه تروریست دیگری به نام عبدالعزیز الانباری  با گذرنامه های جعلی لیبی از طریق ترکیه وارد لیبی شدند. الانباری آن زمان به عنوان امیر داعش در لیبی منصوب و ابوعبدالله با دستور مستقیم ابوبکر البغدادی، سرکرده داعش در آن زمان به عنوان معاون وی گمارده شده بود.

المسماری اظهار داشت، العراقی پس از کشته شدن الانباری به دست ارتش لیبی در رخدادهای درنه در سال ۲۰۱۵ رهبر داعش در شمال آفریقا شد. منابع تحقیقاتی گزارش دادند که نام وی ابوعبدالله الربعی و از کردهای عراق است که عناصر تروریستی همراهش در دفاع از وی هفت ساعت متوالی تا حد مرگ جنگیدند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه