سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

پامپئو:

بیش از هر زمانی به اتحاد خلیج فارس برای مقابله با ایران نیازمندیم

پامپئو در سفر به بحرین گفت: بیش از هر زمان دیگری به اتحاد خلیج برای مقابله با ایران نیازمندیم.

مایک پامپئو1

به گزارش خبرگزاری موج، «مایک پامپئو » وزیر امور خارجه آمریکا بامداد امروز (چهارشنبه) در آستانه ورود به کشور بحرین، در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، بار دیگر خواستار اتحاد کشورهای خلیج‌فارس علیه ایران شد.

این دیپلمات آمریکایی ضمن ابراز خرسندی از ورود به منطقه خلیج فارس که با هدف تشکیل یک ائتلاف ضدایرانی صورت گرفته است، در پیام توییتری خود نوشت: «خوشحالم که امروز وارد خلیج (فارس) می‌شود و بحرین به عنوان اولین توقف من است. ما در حال حاضر بیش از هر لحظه‌ای به اتحاد خلیج (فارس) برای مقابله با ایران و ایجاد صلح و رفاه پایدار نیازمندیم. توافقات آبراهام (توافق رژیم صهیونیستی-امارات) نشان داد که صلح دست‌یافتنی است. غنیمت شمردن فرصت حیاتی است».

پس از شکست تحقیرآمیز اخیر قطعنامه بازبینی شده واشنگتن در شورای امنیت سازمان ملل برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا سفر به کشورهای منطقه را با هدف جلب حمایت کشورهای عربی علیه ایران آغاز کرده است.

وزیر خارجه آمریکا پیش از بحرین روز گذشته (سه شنبه) در پروازی مستقیم و به امید بهبود روابط تل‌آویو با سودان وارد این کشور آفریقایی شد.

قبل از آن نیز، پامپئو به فلسطین اشغالی سفر کرده بود تا با مقام‌های صهیونیستی در خصوص اقداماتی برای مقابله با ایران رایزنی کند.

وزارت‌خارجه آمریکا پیش از این در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که «مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا از ۲۳ تا ۲۸ آگوست (۲ شهریور تا ۷ شهریور) به اسرائیل(سرزمین‌های اشغالی)، سودان، بحرین و امارات متحده عربی سفر خواهد کرد».

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه