سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

الحشد الشعبی حمله داعش به سامرا را خنثی کرد

عملیات نفوذ تروریست‌های داعش در سامرا توسط نیروهای الحشد الشعبی خنثی شد.

الحشد الشعبی

به گزارش خبرگزاری موج، فرماندهی الحشد الشعبی در عملیات سامراء از خنثی کردن عملیات نفوذ تروریست‌های داعش به این شهر در منطقه «تل طوگان» خبر داد و در بیانیه این فرماندهی که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «المعلومه» منتشر شد، آمده است که فرماندهی عملیات سامراء اطلاعاتی را به دست آورده بود که نشان می‌داد، تروریست داعش قصد نفوذ به این شهر را دارند اما نیروهایی از تیپ ۳۱۳ با مشارکت استخبارات (نهاد اطلاعات نظامی عراق) و پشتیبانی توپخانه‌ای و موشکی، طی یک کمین، عملیات تروریست‌ها برای نفوذ از طریق منطقه تل طوگان را خنثی کردند و آنها را به فرار مجبور کردند.

فرماندهی الحشد الشعبی در سامرا همچنین امروز اعلام کرد که پس از آنکه استخبارات، اطلاعاتی درباره هفت مخفی‌گاه داعش دو منطقه حویجه ام جریش و هلال سالم در شهرستان تکریت واقع در شمال شهر سامرا ارائه کرد، این مخفی‌گاه‌ها با خمپاره هدف قرار گرفتند و نیروهای پشتیبانی تویخانه‌ای و موشکی با همکاری پلیس فدرال این مناطق را خمپاره باران کردند و خسارات مالی و جانی زیادی به تروریست‌ها وارد آوردند.

فرماندهی الحشد الشعبی عملیات سامراء از روز یک‌شنبه (۳ می) درباره تلاش‌های گاه و بی‌گاه داعش برای رسیدن به اماکن مقدس در این شهر واقع در استان صلاح‌الدین هشدار داد و از نیروهای تحت فرمان خود خواست تا برای دفاع از  حرم «امامین عسکریین (علیهما السلام)»، در آماده باش کامل به سر برند.

 «ابوحسن الحلفی» فرماندهی عملیات محور سامراء نیز طی دو نشست جداگانه با فرماندهان تیپ‌های ۳۱۳ و ۳۱۴ و مقامات مسئول به بررسی کلیات طرح‌های نظامی، روند تحولات اخیر، پیشنهاداتی در خصوص حمله اخیر داعش و آمادگی به نحو احسن در قبال هرگونه وضعیت فوق‌العاده‌ای پرداخت.

سوم بهمن‌ماه سال ۱۳۸۴ تکفیری‌ها با ۲۰۰ کیلو تی ان تی به حرم امامین عسکریین(ع) وارد ‌شدند و گنبد این حرم مطهر را تخریب کردند اما اکنون بزرگترین گنبد اعتاب مقدسه عراق، در این حرم مطهر ساخته و‌ نصب شده است.

طی چند روز اخیر، هسته‌های خاموش داعش با حمایت آمریکا و عربستان چندین حمله تروریستی در استانهای صلاح الدین، ذی قار و دیالی انجام داده‌اند که به شهادت ومجروحیت شماری از نیروهای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی منجر شده است و مقامات امنیتی و سیاسی عراق درباره هدف تروریست‌ها در حمله به مراقد دینی در استان صلاح‌الدین برای بزرگنمایی حضور خود در عراق وتقویت روحیه عناصر خود هشدار می‌دهند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه