سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

سیر نزولی آمار کرونا در سه کشور چین، کره جنوبی و ژاپن

طبق اعلام رسمی در سه کشور چین، کره جنوبی و ژاپن، شمار مبتلایان و فوتی‌های روزانه ویروس کرونا به شدت کاهش یافته است.

کرونا در چین

به گزارش خبرگزاری موج، آمار و ارقام اعلامی از روند شیوع ویروس کرونا در کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن نشان می‌دهد علی‌رغم نزدیک بودن این کشورها به کانون شیوع این بیماری (شهر ووهان در چین)، دولت‌های آنها در کنترل گسترش آن عملکرد موفقی داشته‌اند.

وزارت بهداشت ژاپن امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که طی چند ساعت اخیر و بر اساس تست پی.سی.آر (PCR) انجام شده، جواب آزمایش ابتلای ۲۷ نفر به ویروس کرونا مثبت است.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این وزارتخانه، شمار کل مبتلایان در ژاپن تا کنون ۷۶۴۵ مورد و تعداد کل جان‌باختگان بر اثر این بیماری نیز ۱۴۳ نفر است.

در کره جنوبی نیز - که بعد از چین بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کووید۱۹ را در شرق قاره آسیا دارد - روند کاهش تعداد مبتلایان روزانه به این بیماری ادامه دارد.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره جنوبی امروز گزارش داد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۲۷ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.

به نوشته وبگاه اطلاع‌رسانی این مرکز، همچنین از روز گذشته تا کنون، ۵ نفر به تعداد قربانیان کرونا در کره جنوبی افزوده شد.

بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان در کره جنوبی به ۱۰۵۶۴ نفر و تعداد کل فوتی‌های آن نیز به ۲۲۲ نفر رسید.

در مقابل اما تا کنون ۷۵۳۴ مبتلا به کرونا در کره جنوبی بهبود یافته و با به‌دست آوردن سلامتی خود، از بیمارستان مرخص شدند.

کمیسیون بهداشت ملی چین نیز اعلام کرد از روز گذشته تا کنون ۸۹ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، از این میان البته سه مورد به‌صورت محلی داخل خاک چین (در شهر ووهان مرکز استان هوبه) رخ داده و مابقی ۸۶ مبتلا از خارج از این کشور آمده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی جدید، طی بیست‌وچهار ساعت گذشته اما هیچ مورد فوتی در چین گزارش نشده است.

بدین ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۸۲۲۴۹ نفر رسید و تعداد قربانیان آن نیز در رقم ۳۳۴۱ نفر باقی ماند.

از تعداد کل مبتلایان چینی اما ۷۷۷۳۸ نفر بهبود یافته و سلامتی خود را به دست آوردند و فعلا ۱۱۷۰ مورد فعال ابتلا به کرونا در این کشور وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه