سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

وخامت حال پادشاه عمان / جانشین سلطان قابوس مخفیانه معرفی شد

پادشاه عمان بعد از وخامت وضعیت جسمی، به طور مخفیانه نام جانشین خود را در نامه‌ای مهره موم شده به شورای خاندان سلطنتی فرستاده است.

سلطان قابوس بن سعید

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از روزنامه گاردین، با اعلام وخامت وضعیت جسمانی سلطان قابوس بن سعید ، پادشاه عمان، بحث‌های زیادی در دیوان پادشاهی این کشور برای تعیین جانشین احتمالی او آغاز شد.

روند تعیین جانشین شامل باز کردن نامه‌های مهر و موم شده در دیوان پادشاهی در مسقط می‌شود که می‌تواند جانشین سلطان قابوس، که نزدیک به ۵۰ سال بر این کشور حکومت کرد را تعیین کند. این در صورتی خواهد بود که دیوان پادشاهی نتواند در خصوص تعیین جانشین به اتفاق نظر دست یابد.

گاردین یادآور شد پادشاه عمان فرزندی ندارد و تاکنون به طور علنی جانشین برای خود معرفی نکرده است. با این حال به طور مخفیانه نام جانشین خود را در نامه‌ای مهره موم شده به شورای خاندان سلطنتی فرستاده است.

براساس ماده ۶ قانون سلطنتی عمان، خاندان سلطنتی باید ظرف سه روز پس از خالی بودن این کرسی، پادشاه جدید را معرفی کنند. در صورتیکه آن‌ها نتوانند در این خصوص به توافق برسند، شورای دفاع ملی، رئیس دیوان عالی و روسای دو شورای مشورتی می‌توانند اولین نامه را که نام شخص انتخاب شده از سوی سلطان قابوس در آن است، را باز کنند و او را بر تخت سلطنت بنشانند.

سلطان قابوس در چهار دهه گذشته یکی از سیاستمداران اصلی در خاورمیانه بوده است. او هفته گذشته پس از اتمام دوره درمان خود به دلیل عود بیماری سرطان روده از بلژیک به عمان بازگشت. او قرار بود تا پایان ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ در بلژیک تحت درمان باشد. پادشاه عمان چهار سال است که درگیر این بیماری بوده و چندین بار تحت مداوا در کشور‌های خارجی قرار گرفته است.

سلسله آل سعید از اواسط قرن ۱۸ میلادی بر عمان حکومت می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه