سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

عادل عبدالمهدی:

روابط عراق با عربستان قوی است

نخست وزیر عراق گفت: روابط عراق با عربستان قوی است و در سفر اخیرم به ریاض کاملا متوجه این مساله شدم که ملک سلمان، پادشاه عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور مأموریتم درخصوص آرام کردن اوضاع منطقه را درک می‌ کنند.

عادل عبدالمهدی

به گزارش خبرگزاری موج،  عادل عبدالمهدی ، نخست وزیر عراق طی مصاحبه با روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط اظهار کرد: روابط عراق با عربستان قوی است و در سفر اخیرم به ریاض کاملا متوجه این مساله شدم که ملک سلمان، پادشاه عربستان و محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور مأموریتم درخصوص آرام کردن اوضاع منطقه را درک می‌کنند.

وی گفت:‌ موضع عربستان در قبال مأموریت ما موضع مناسبی بود و من با ملک سلمان و محمد بن سلمان مذاکرات صریح، عمیق و جسورانه‌ای داشتم. عراق و عربستان بر اهمیت آرامش در منطقه و درک اهمیت نقشی که عراق در این زمینه دارد، اتفاق نظر دارند.

عبدالمهدی افزود: مذاکرات من با ملک سلمان و ولیعهد شامل پرونده‌های زیادی درباره اوضاع منطقه بود چه تنش میان ایران و آمریکا یا ایران و عربستان و چه اوضاع یمن. عربستان دیدگاه خود را درباره حوادث منطقه ارائه کرد. عراق در دوره گذشته نیز نقشی برای آرام کردن اوضاع در پی تنش میان انگلیس و ایران به خاطر توقیف کشتی‌ها ایفا کرد و این مساله نقش عراق و اعتبار آن را تقویت کرد.

عبدالمهدی درباره هدف قرار گرفتن تأسیسات آرامکو و تأثیر آن بر اوضاع منطقه گفت: عربستان، عراق را به حمله به تأسیسات نفتی آرامکو متهم نکرد بلکه از ما تشکر کرد. من موضع‌مان را برایشان شرح دادم و به صورت کامل تضمین دادم که هرگز از عراق حمله‌ای به خاک عربستان صورت نخواهد گرفت. حل بحران یمن کلید حل بحران منطقه است و ما امیدواریم که به مرحله آتش‌بس برسیم. ما روابط خوبی با تمامی طرف‌ها از جمله یمن داریم. ما روابط خوبی با دولت عبدربه منصورهادی، (رئیس‌جمهور مستعفی یمن) داریم همانطور که روابطی نیز با انصارالله داریم. ما نمی‌خواهیم جانب این طرف یا آن طرف را بگیریم زیرا در آن صورت بی‌طرفی خود را از دست می‌دهیم. همانطور که به بیانیه‌ها و اظهاراتی که در جهت محکومیت است، اعتقادی نداریم چراکه مأموریت ما انتقال پیام‌های مثبت برای برقراری آرامش است.

وی درباره منتقل شدن عبدالوهاب الساعدی، فرمانده نیروهای مبارزه با تروریسم به وزارت دفاع گفت: امکان انصراف از این تصمیم وجود ندارد چون انصراف از حکم‌های فرمانده کل نیروهای مسلح به منزله این است که آنها غیراصولی هستند.

عبدالمهدی درباره سفرش به چین گفت: چین امروز بزرگترین خریدار نفت عراق است. ما روزانه یک میلیون بشکه نفت به چین صادر می‌کنیم. عراق اکنون چهارمین کشور در سطح جهان است که به صادر کردن نفت می‌پردازد.

وی در جواب این سؤال که آیا روابط تجاری عراق با چین موجب خشمگین شدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌شود یا خیر گفت: آنچه  برای ما مهم است راضی کردن مردم‌مان است همانطور که ترامپ خودش این را می‌گوید. ما نگران جنگ تجاری در چارچوب رقابت آمریکا و چین نیستیم. ما در عراق مایلیم که روابطمان با همگان یکسان و متوازن باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه