سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

انگلیس و قطر بر تلاش های دیپلماتیک در خاورمیانه توافق کردند

نخست وزیر انگلیس و امیر قطر روز جمعه(۲۹ شهریورماه) با یکدیگر دیدار کردند. ۲ طرف در این دیدار بر ضرورت تنش زدایی در مسائل خاورمیانه تاکید کردند.

انگلیس و قطر

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از ینی شفق، روز جمعه(۲۹ شهریورماه)، دولت انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد: انگلستان و قطر بر اهمیت مذاکره جهت تنش زدایی در مسائل خاورمیانه توافق کرده اند.

این بیانیه پس از دیدار امیر قطر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی و بوریس جانسون نخست وزیر انگلستان در لندن صادر شده است. این بیانیه اعلام می دارد: امروز صبح(جمعه ۲۹ شهریورماه)، نخست وزیر انگلستان با امیر قطر در ساختمان داونینگ استریت دیدار کرد. 

۲ طرف در این دیدار بر عمق روابط دوجانبه و همچنین تقویت پیوندهای اقتصادی با یکدیگر تاکید کردند. جانسون در این دیدار بار دیگر به امیر قطر به دلیل میزبانی از مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ تبریک گفت. آن ها همچنین تاکید کردند که جنگ در یمن باید خاتمه یابد. نخست وزیر انگلیس و امیر قطر، حملات اخیر به تاسیسات نفتی آرامکو را نیز به بحث گذاشتند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه