سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنان برهم صالح پس از بازدید از گور دسته جمعی کردهای عراقی

برهم صالح رئیس جمهور عراق پس از حضور در محل یک گور دسته جمعی متعلق به کردهای عراقی که در زمان صدام حسین به قتل رسیده اند اعلام کرد: عراق هرگز نباید جنایات صدام حسین را فراموش کند و نباید به حزب وی اجازه دهد بار دیگر به صحنه سیاسی این کشور بازگردد.

گور دسته جمعی در عراق

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از رویترز، برهم صالح رئیس جمهور عراق پس از حضور در محل  یک گور دسته جمعی متعلق به کردهای عراقی که در زمان صدام حسین به قتل رسیده اند اعلام کرد: عراق هرگز نباید جنایات صدام حسین را فراموش کند و نباید به حزب وی اجازه دهد بار دیگر به صحنه سیاسی این کشور بازگردد.

این گور دسته جمعی، در ۱۷۰ کیلومتری غرب شهر سماوه واقع شده و بقایای کردهایی را دربرمی گیرد که به دستور صدام حسین و نیروهای وفادار به او کشته شده اند. این افراد احتمالا در میان ۱۸۰ هزار نفر قربانی قرار دارند که در اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی و در جریان " جنایت انفال "، توسط رژیم بعث عراق کشته شده اند. برهم صالح رئیس جمهور عراق که خود هم کرد است گفته:"این افراد کشته شدند زیرا آن ها به تداوم رژیم صدام نه گفتند، زیرا می خواستند آزادانه و با شرافت زندگی کنند".

رئیس جمهور عراق افزوده: عراق هیچگاه نباید به امثال صدام و حزب وی اجازه قدرت گیری مجدد را بدهد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه