سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

پوتین :

مسکو همواره می‌گفت که چیزی پیدا نخواهد شد

پوتین برای اولین بار در واکنش به گزارش تکمیل شده شورای ویژه رابرت مولر درباره مداخله روس‌ها در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا گفت : مسکو همواره می‌گفت که چیزی پیدا نخواهد شد.

پوتین

به گزارش خبرگزاری موج، پوتین در مجمع شمالگان در شهر سن پترزبورگ گفت : یافته‌های مولر برای مسکو قابل پیش‌بینی بود. او افزود: اینکه تحقیقات مولر به این شیوه به پایان می‌رسد، اینکه از کاه کوه بسازیم، برای ما از همان اول مشخص بود. بارها این را به شما گفته بودم. ما از زمان آغاز به کار این کمیسیون بدنام آقای مولر گفتیم که چیزی به دست نخواهد آمد چون هیچ کس بهتر از ما این را نمی‌داند. روسیه در هیچ انتخاباتی در ایالات متحده آمریکا دخالت نکرده است. هیچ همدستی‌ای، آن طور که مولر می‌گفت، میان ترامپ و روسیه در کار نبود.

به گفته رئیس‌جمهوری روسیه، اتهامات همدستی کاملا بی‌معنا بودند و برای خوراک سیاسی داخلی آمریکا اختراع شدند و بخشی از کشمکش سیاسی داخلی آمریکا بودند.

دادستان کل آمریکا سه‌شنبه به قانونگذاران اعلام کرد که قصد دارد گزارش مولر را ظرف یک هفته منتشر کند. در حالی که گزارش مولر ترامپ را از همدستی با روسیه تبرئه کرد اما روسیه از تلاش برای مداخله در انتخابات ۲۰۱۶ مبرا نشد. آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیدند که روسیه مداخله داشته است، آن هم از طریق کمپین هک ایمیلی و تبلیغات سیاسی آنلاین با هدف اختلاف‌افکنی.

ولادیمیر پوتین در پاسخ به این سوال که آیا مایل است ترامپ مجددا در انتخابات ۲۰۲۰ پیروز شود، از اظهارنظر خودداری کرد و به لیستی بلند بالا از اختلافاتش با دولت ترامپ اشاره کرد و گفت مساله احتمال انتخاب مجدد ترامپ در انتخابات کاملا به مردم آمریکا ربط دارد.

اما پوتین که در گذشته ترامپ را ستایش کرده بود، ابراز امیدواری کرد مسکو و واشنگتن بتوانند با یکدیگر برای حل و فصل اختلافات بسیارشان در عرصه بین‌المللی، به محض پایان آنچه او بحران سیاسی آمریکا توصیف کرد، همکاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه