سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

مورد عجیب کارمند سفارت آمریکا در فرودگاه شرمتیوو روسیه

یک عضو وزرات خارجه ایالات متحده آمریکا گفته است: یک خمپاره که در وسایل یک کارمند سفارت آمریکا در مسکو وجود داشته، برای مسافران حاضر در "فرودگاه شرمتیوو" مسکو هیچ خطری به همراه نداشته و عاری از مواد منفجره بوده است. روسیه این اقدام را تحریک آمیز خوانده است.

فرودگاه شرمتیوو

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از راشاتودی، یک عضو وزرات خارجه ایالات متحده آمریکا گفته است: یک خمپاره که در وسایل یک کارمند سفارت آمریکا در مسکو وجود داشته، برای مسافران حاضر در "فرودگاه شرمتیوو" مسکو هیچ خطری به همراه نداشته است. این مقام آمریکایی که به شرط ناشناس بودن سخن گفته، اعلام کرده مقام های آمریکایی از اقدام این کارمند سفارت آمریکا مطلع بودند با این حال، وی پس از توقیف خمپاره مذکور، مسکو را به مقصد نیویورک ترک کرده است. 

اینگونه گفته شده که مواد انفجاری داخل این خمپاره تخلیه شده بوده است. از این رو، خمپاره حمل شده توسط کارمند سفارت آمریکا هیچ خطری برای مسافران نداشته است. کارمند سفارت آمریکا گفته که خمپاره را برای مجموعه شخصی خود به آمریکا حمل می کرده است. وزارت امور خارجه روسیه این اقدام را "تحریک آمیز" توصیف کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه