سرخط خبرها
  • هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن
  • سازمان حج و زیارت: هیچ‌گونه نگرانی در خصوص زائران ایرانی در سرزمین وحی وجودندارد
  • انگلیس خواستار کاهش تنش در منطقه شد
  • نفت صعود کرد و به ۹۵ دلار رسید
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

مبلغ تسهیلات طرح "رفاه کالا و خدمات" بانک رفاه کارگران افزایش یافت

با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی، مبلغ تسهیلات طرح "رفاه کالا و خدمات" بانک رفاه کارگران به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.

بانک رفاه

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تسهیلات بدون نیاز به سپرده‌گذاری و ایجاد میانگین حساب به متقاضیان واجد شرایط در راستای خرید اقساطی کالاهای تولید داخل از شرکت‌های تولیدی و توزیعی مانند: لوازم خانگی، اداری، مبلمان، اثاثیه و ... پرداخت می‌شود.

بر اساس این گزارش، تمامی کسانی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند و همچنین مشتریان اختصاصی این بانک و کارکنان و اقوام درجه یک آنان (اقوام درجه یک شامل: پدر، مادر، همسر، خواهر، برادر و فرزند)، جامعه هدف این طرح را تشکیل می‌دهند.

از جمله اهداف این طرح می‌توان به کمک به ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، حمایت از اقشار کم‌درآمد به ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و سایر حقوق‌بگیران جامعه از طریق تسهیل دریافت تسهیلات و.... اشاره کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک(فراد) با شماره ۸۵۲۵ -۰۲۱ تماس حاصل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه