سرخط خبرها
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام خبر داد؛

سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در ایلام

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام از برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری حدود۲ هزارمیلیارد تومان در پحوزه انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه ظرفیت‌های تولید برق در استان خبر داد وگفت: اجرای این طرح‌ها می‌تواند نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های برق، افزایش پایداری شبکه و کمک به کاهش ناترازی انرژی داشته باشد.

بازدید.
به گزارش خبرگزاری موج از ایلام

، ولی‌الله ناصری با اشاره به ظرفیت‌های استان ایلام در حوزه تولید انرژی اظهار کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و استفاده از ظرفیت انرژی‌های پاک، یکی از مسیرهای مؤثر برای تأمین برق پایدار و کاهش فشار بر شبکه در زمان اوج مصرف است و در همین راستا پروژه‌های جدیدی در استان در حال پیگیری است.

وی افزود: در قالب این برنامه، حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های حوزه انرژی اختصاص یافته که بخشی از آن به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بخشی نیز به تقویت ظرفیت‌های تولید برق اختصاص خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با اشاره به ظرفیت موجود نیروگاه حرارتی دهلران گفت: این نیروگاه در حال حاضر حدود ۸۰ مگاوات برق به‌صورت مستمر تولید می‌کند و برنامه توسعه ۵۰ مگاواتی ظرفیت آن نیز در دستور کار قرار دارد که می‌تواند در پایداری شبکه برق استان اثرگذار باشد.

ناصری همچنین به اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی در مهران اشاره کرد و گفت: این طرح با رویکردی چندمنظوره در حال اجراست و علاوه بر تولید برق پاک، سازه‌های خورشیدی به‌عنوان سایبان خودروهای زائران مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: مطالعات فنی این پروژه با همکاری مدیریت استان انجام شده و روند اجرایی آن با هدف اتصال نیروگاه به شبکه سراسری و بهره‌برداری از ظرفیت تولید برق آن دنبال می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام تأکید کرد: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید برق، زمینه ایجاد اشتغال، استفاده بهینه از فضاهای موجود و ارتقای زیرساخت‌های انرژی را فراهم می‌کند.

ناصری با بیان اینکه ایلام می‌تواند به یکی از مناطق مهم تولید انرژی در کشور تبدیل شود، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و همراهی دستگاه‌های اجرایی، روند توسعه انرژی‌های پاک را شتاب می‌بخشد و در نهایت به تأمین برق پایدار برای مردم و زائران و کاهش ناترازی شبکه برق کشور کمک خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه