سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

قنبر موسی نژاد:

مبارزه با فقر نیازمند اقدام جهادی است

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به اینکه مبارزه با فقر نیازمند اقدام جهادی است، گفت: کمیته امداد و سپاه از دستگاههایی هستند که بیشترین همکاری ها را در حوزه خدمت به محرومان و نیازمندان باهم دارند.

موسی نژاد

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، قنبر موسی نژاد مدیرکل کمیته امداد استان ایلام افزود: بیشترین همکاری های بین کمیته امداد و سپاه قبلا در زمینه تأمین مسکن برای نیازمندان بوده و امسال در زمینه های دیگری از جمله اشتغال، تأمین جهیزیه ،طرح ایران همدل و جذب حامی برای کودکان یتیم و نیازمند این همکاری ها بیشتر خواهد شد.

وی به موضوع طرح ایران مهربان اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح با همکاری سپاه و جامعه بسیج استان و بر اساس برنامه هدف گذاری شده قرار است بیش از ۱۲ هزار حامی برای کودکان یتیم و نیازمند استان جذب شود.

همچنین فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام نیز در این نشست گفت: کمیته امداد و سپاه در حوزه محرومیت زدایی همکاری های بسیار نزدیکی با هم دارند و تاکنون در راستای نیل به اهداف مشترک و در محورهای گوناگون باهم همکاری داشته اند.

سردار جمال شاکرمی مبارزه با فقر و کاستن از محرومیتهای این استان را نیازمند کار جهادی عنوان کرد و افزود: این موضوع البته همکاری های دستگاههای گوناگون را می طلبد.

وی اظهار داشت: در زمینه طرح ایران مهربان و جذب حامی برای کودکان نیازمند، سپاه و بسیج با تمام قوا وارد عرصه شده اند و به حول و قوه ی الهی جذب ۱۲ هزار حامی برای کودکان نیازمند استان تا پایان ماه مبارک رمضان محقق خواهد شد.

لازم به ذکر است که در نشستی که با حضور فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار شد،هماهنگی و رایزنی های لازم در خصوص عملیاتی شدن طرح ایران مهربان و جذب حامی برای کودکان یتیم و نیازمند ایلامی به عمل آمد.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه