سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

استاندار ایلام:

گام بلند دولت تدبیر و امید در راستای صنعتی شدن ایلام

استاندار ایلام گفت: با افتتاح فاز دوم پتروشیمی ایلام گام بلندی در راستای صنعتی شدن استان برداشته می شود

استاندار

به گزارش خبرگزاری موج ایلام ، قاسم سلیمانی‌دشتکی از افتتاح فاز دوم پتروشیمی ایلام با حضور رییس‌جمهوری خبر داد و افزود: روز پنجشنبه ۴ دیماه پروژه الفین به عنوان الفین سیزدهم کشور با حضور دکتر حسن روحانی رئیس ‌جمهور، بصورت ویدئوکنفراس افتتاح می‌شود. 

وی افتتاح فاز دوم پتروشیمی ایلام را گام بلند دولت تدبیر و امید در راستای صنعتی شدن ایلام عنوان کرد و اظهار داشت: با راه‌اندازی واحد الفین ۷۵۰ هزار تن محصول شامل اتیلن، پروپیلن، بنزین‌ پیرولیز و سوخت مایع در سال تولید می‌شود.

استاندار ایلام تصریح کرد: این یک خبر خوشحال کننده و امید بخش برای استان است چراکه این واحد مهمترین بخش فرآیندی و ورودی اصلی خوراک مجتمع به شمار می‌آید و نویدبخش تولید پایدار، ایجاد اشتغال، رونق و توسعه صنعتی در استان خواهد شد.

سلیمانی دشتکی افتتاح فاز دوم پتروشیمی ایلام را در توسعه این صنعت مهم و حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: با افتتاح الفین علاوه بر ایجاد اشتغالزایی نیاز مجتمع پتروشیمی ایلام به خوراک خط لوله غرب مرتفع و فلر پالایشگاه گاز ایلام قطع می‌شود.

وی نقش صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در توسعه استان را مهم و حائز اهمیت خواند و گفت: انتظار است با افتتاح واحد مهم الفین مسئولان در زمینه ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی نیز توجه و تمرکز بیشتری داشته باشند.

سلیمانی‌دشتکی با اشاره به در دست اقدام بودن کار ۲ شهرک تخصصی پایین دستی در استان، ابراز امیدواری کرد: شهرک تخصصی صنایع پایین دستی p.p ایلام با مشارکت بخش خصوصی و شهرک صنعتی صنایع پایین دستی پتروشیمی در دهلران با حمایت دولت به زودی به بهره برداری می رسند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه