سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

دولت مستقیماً برنج وارداتی را عرضه می‌کند

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از ثبت سفارش و واردات ۱۵۰ هزار تن برنج خارجی برای تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها خبر داد.

برنج و شکر
به گزارش خبرگزاری موج

، شهرزاد مشیری، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: ثبت سفارش و واردات ۱۵۰ هزار تن برنج خارجی توسط بازرگانان، با هدف مدیریت بازار و تثبیت قیمت‌ها انجام شده است.

وی تصریح کرد: محموله‌های وارداتی از هند و پاکستان، به‌شرط تحویل کامل به شرکت بازرگانی دولتی ایران وارد کشور می‌شود تا مستقیماً در شبکه توزیع دولتی عرضه شوند و شاهد بروز پدیده‌هایی مانند احتکار، حاشیه‌سازی یا گران‌فروشی در بازار نباشیم.

مشیری با اشاره به افزایش اخیر قیمت برنج داخلی، گفت: ورود این حجم برنج خارجی می‌تواند نیاز مصرف‌کنندگان را تامین و فشار قیمتی را کاهش دهد.

به گفته او، جزئیات این ثبت سفارش و واردات در سایت معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی منتشر شده و در دسترس عموم قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه