افزایش سهم زنان در صنعت ساختمانی ایران/کمبود حمایتهای صنفی و فرصتهای برابر
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی بر چالشهای حضور زنان در صنعت ساختمان تأکید کرد و گفت: زنان از کمبود حمایتهای صنفی در صنعت ساختمان و محدودیت دسترسی آنها به پروژههای اجرایی روبرو هستند.
، مرجان هوشیار، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی، در نشست خبری خود گفت: در صنعت ساختمان، جای زنان در این حوزه خالی بود و لازم است که فعالان این صنعت فرصتهای برابر برای مشارکت بانوان فراهم کنند.
وی افزود: هدف این انجمن آشنایی و یادگیری مهارتها برای زنان است تا آنها بتوانند از تسهیلات و آموزشهای ارائهشده بهرهمند شوند.
هوشیار در ادامه اشاره کرد: طی دهه گذشته، تعداد زنان تحصیلکرده و فارغالتحصیل در این صنعت افزایش یافته است و بسیاری از زنان وارد صنعتی شدند که به طور سنتی مردانه تلقی میشد.
وی به نبود نهادهای مدنی برای ساماندهی این زنان اشاره کرده و توضیح داد: این انجمن میتواند به عنوان یک پایگاه قانونی و صنفی، زنان فعال در صنعت ساختمان را حمایت کند.
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی تصریح کرد: سهم زنان در صنعت ساختمان طی ۶۰ سال گذشته رو به رشد بوده، اما آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد و بسیاری از زنان به صورت انفرادی در این حوزه فعالیت میکنند.
وی از عضویت حدود ۷۰ نفر در این انجمن خبر داد و در پاسخ به سوالی درباره رکود بازار، اعلام کرد: پیشبینی دقیقی در این زمینه ندارد.
هوشیار به برگزاری همایش شبکهسازی و رهبری زنان در آینده اشاره کرد و گفت: این انجمن صنفی قصد دارد الگویی برای جوانان کشور باشد و از برچسبهای غیرواقعی مانند "خانم مهندس" جلوگیری کند.
در ادامه خدیجه یارعلی، عضو شورای سیاستگذاری انجمن زنان صنفی فعال اقتصادی ساختمانی، عنوان کرد: تشکلهای صنفی فعلی ظرفیت کافی برای حل مشکلات صنفی ندارند و این انجمن به منظور مطالبهگری برای حل این مشکلات فعالیت میکند.
وی افزود: متاسفانه در صنعت ساختمان، شایستگی برابر برای زنان وجود ندارد و زنان در جامعه دیده نمیشوند. فرصتهای دسترسی به پروژهها برای زنان در این صنعت به مراتب کمتر از آقایان است.
یارعلی به نگاه سهمدهی برای زنان در این حوزه اشاره کرده و خاطرنشان ساخت: در حالی که تجلیل از مردان در این صنعت بیشتر است، زنان به اندازه کافی مورد توجه قرار نمیگیرند.
ارسال نظر