سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

قیمت جهانی نفت در معاملات امروز ۸ بهمن ۹۹/ برنت به ۵۶ دلار و ۱۴ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۳ سنت معادل ۰.۴۱ درصد رشد به ۵۶ دلار و ۱۴ سنت رسید.

افزایش قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۳ سنت معادل ۰.۴۱ درصد رشد به ۵۶ دلار و ۱۴ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم امروز برای تحویل در ماه مارس با ۲۴ سنت معادل ۰.۴۵ درصد رشد به ۵۲ دلار و ۸۵ سنت رسید.

انستیتوی نفت آمریکا گزارش کرده که میزان ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۲ ژانویه با ۵.۳ میلیون بشکه کاهش مواجه شده در حالی که تحلیلگران انتظار افزایش ۴۳۰ هزار بشکه ای را داشته اند. اما آمارهای مربوط به ذخایر بنزین افزایش ۳.۱ میلیون بشکه ای را نشان می دهد که بسیار بیشتر از رقم های مورد انتظار است.

تحلیلگران موسسه آی ان جی در یادداشتی نوشتند: «کاهش ذخایر نفتی در معاملات اولیه امروز تا حدودی سبب رشد قیمت ها شده است، زیرا بازار انتظار افزایش ذخایر را داشت...در بخش فرآورده های نفتی آمارها به اندازه نفت خام امیدوارکننده نیست.»

استفن اینز تحلیلگر موسسه آکسی گلوبال مارکتس در خصوص آخرین تحولات بازار نفت گت: «برای تجار دشوار است که در کوتاه مدت به سمت سطح قیمت بالاتری حرکت کنند، زیرا چشم انداز تقاضا در کوتاه مدت بسیار نامشخص به نظر می رسد.»

اما کاهش نگرانی ها در مورد افت شدید سفرها در طی تعطیلات سال نوی چینی به دلیل کاهش موارد ابتلا به کرونا در چین سبب شده تا قیمت ها تا حدودی تقویت شود. بر اساس آمارهای رسمی، روز چهارشنبه ۷۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در چین مشاهده شده که پایین ترین رقم از ۱۱ ژانویه تاکنون است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه