سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

اعضای اوپک پلاس امروز از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل جلسه می‌ دهند

کشور‌های عضو اوپک پلاس امروز از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل جلسه خواهند داد.

اوپک پلاس

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپوتنیک، کشور‌های عضو اوپک پلاس امروز از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل جلسه خواهند داد تا موضوع کاهش تولید را با مشارکت احتمالی سایر کشور‌های مهم تولیدکننده نفت برای تثبیت اوضاع بازار به گفتگو بگذارند.

این نشست به دلیل شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد و جمعه (فردا) نیز وزرای انرژی گروه ۲۰ نشست خواهند داشت. منابع آگاه در این زمینه به اسپوتنیک گفتند تصمیم نهایی اوپک پلاس به نتایج بحث‌های بعدی وزرای انرژی گروه ۲۰ بستگی خواهد داشت.

با شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان بهای نفت به شدت کاهش پیدا کرد. یکی از دلایل آن را می‌توان به کاهش استفاده از هواپیما و پایین آمدن چشمگیر ترافیک هوایی نسبت داد، از سوی دیگر به دلیل اعمال برخی قوانین در کشور‌های مختلف از جمله فاصله‌ گذاری اجتماعی و در خانه ماندن افراد، تولید در بسیاری از بخش‌ها به طور موقت متوقف شده و خود این مسئله مصرف سوخت کارخانجات را به شدت کاهش داده است. با شیوع این بیماری بسیاری از افراد خانه‌نشین شده و از خانه فعالیت‌های مربوط به کسب و کار خود را انجام می‌دهند که این مسئله نیز در کاهش چشمگیر مصرف بنزین در سراسر جهان بی‌تاثیر نبوده است. همه این مسائل سبب کاهش بی‌سابقه بهای نفت شده است.

از سوی دیگر، اختلاف میان اعضای اوپک پلاس بر سر میزان تولید نفت نیز عامل دیگر کاهش بی‌سابقه بهای نفت بوده است. پس از توافق نکردن اوپک پلاس برای کاهش عرضه نفت به بازار جهانی در ماه مارس، عربستان برای مقابله با روسیه و نیز تولید نفت شیل در آمریکا، اعلام کرد میزان عرضه نفت خود به بازار جهانی را از ۹ میلیون بشکه در روز به بیش از ۱۲ میلیون بشکه افزایش خواهد داد. این اقدام عربستان سبب شد بهای نفت به کمترین میزان خود در بیست سال گذشته برسد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه