سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

مرتضی دهقان:

پروازها با محدودیت‌ های لازم اعمال می‌ شود

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پروازها با توجه به نیاز مراکز استان‌ها برقرار و در مسیرهای غیر ضرور متناسب با درخواست استانداران با محدودیت‌های لازم اعمال می‌شود.

سازمان هواپیمایی کشوری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، مرتضی دهقان معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به توصیه‌های انجام شده مبنی بر کاهش سفرها و اعمال محدودیت در ترددها به منظور توقف چرخه انتشار ویروس کرونا و کاهش بیماری‌های ناشی از آن، به اطلاع مسافران بخش هوایی می‌رساند از انجام سفرهای غیر ضرور خودداری و مسافرت‌های خود را به حداقل کاهش دهند.

وی افزود: به منظور کاهش شیوع بیماری و جلوگیری از انتقال آن به سایرین، در فرودگاه‌ها، تست‌ های غربالگری انجام و از ادامه سفر مسافران مشکوک به بیماری ممانعت به عمل می‌آید.

دهقان توصیه کرد: در حین سفر و حضور در فرودگاه و هواپیما از ماسک استفاده و رعایت توصیه‌ های بهداشتی به عمل آید.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: فرودگاه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی ملزم به انجام توصیه‌های بهداشتی در ضد عفونی اماکن عمومی از جمله ترمینال‌ها و هواپیماها هستند و بر اساس مقررات ابلاغی اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

وی افزود: با توجه به اینکه انجام پرواز علاوه بر جابجایی مسافران نقش پشتیبانی در تأمین اقلام ضروری و فوری نیز داراست لذا با توجه به نیاز مراکز استان‌ها پروازها برقرار بوده و در مسیرهای غیر ضرور با توجه به درخواست استانداران و تأیید مقامات ذیربط محدودیت‌های لازم اعمال می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه