سرخط خبرها
  • بانوی ایرانی داور ۳ فینال سپک تاکرا بازی‌های آسیایی
  • تولید ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب بازیافتی
  • ضرب‌الاجل مرکز اطلاعات مالی برای صندوق‌های قرض‌الحسنه غیرمجاز
  • پلیس راهور علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودرو‌های نوشماره را اعلام کرد
  • فروش ارز در شعب منتخب بانک‌ها آغاز شد
  • علوم پزشکی تهران: والدین، دانش آموز سرما خورده را به مدرسه نفرستند
  • جمشیدی و شاهی در پدل برنز گرفتند
  • اختلاف یک میلیارد تومانی قیمت مسکن بین مناطق تهران
  • سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح سطح یک شهرکرد اعدام شد
  • آغاز ثبت‌نام دومین آزمون اختصاصی استخدامی افراد دارای معلولیت
  • سلطه آرین سلیمی بر آسیا؛ شانزدهمین طلای کاروان «شجره طیبه» به ثبت رسید
  • اعلام نفرات برتر کنکور ۱۴۰۵/ نتایج اولیه آزمون سراسری فردا اعلام می‌شود

مهدی صادقی نیارکی:

مواد اولیه ماسک به اندازه کافی در کشور تولید می‌ شود

سرپرست معاونت صنایع وزارت صمت گفت: در حوزه تولید اقلامی همچون ماسک و لباس پزشکی، مشکلی در تامین مواد اولیه وجود ندارد و مواد اولیه ماسک نیز به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود.

تغیر کاربری کارگاه تولیدی لباس های نظامی به ماسک و گان

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت صنایع وزارت صمت در نشست مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور تامین اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده گفت: در حوزه تولید اقلامی همچون ماسک و لباس پزشکی، مشکلی در تامین مواد اولیه وجود ندارد و مواد اولیه ماسک نیز به اندازه کافی در کشور تولید می‌شود.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: ظرفیت‌های نصب شده تولید پارچه‌های مورد نیاز تولید ماسک هم اکنون با حداکثر تولید در حال کار هستند که بر این اساس برای توزیع پارچه‌های تولید شده، دو مسیر تولید ماسک از طریق اصناف و نیز کارگاههای تولید در بخش‌های مختلف صنعتی را دنبال می‌کنیم که بر این اساس، مشکلی در حوزه تامین مواد اولیه نداریم.

صادقی نیارکی افزود: تا به حال، ۱۵ تن انواع پارچه تولید ماسک توزیع شده و به مرور این رقم افزایش می‌یابد، این درحالی است که هر ظرفیتی در کشور که برای تولید اقلام بهداشتی نیاز به مجوز داشته، به سرعت مجوز خود را از وزارت صمت دریافت کرده و استانداردهای لازم برای تولید نیز به آنها اعلام شده است؛ ضمن اینکه در حوزه مواد اولیه نیز در اسرع وقت اقدام خواهیم کرد.

این مقام مسئول در وزارت صنعت ادامه داد: هر جایی که در کشور ظرفیت وجود برای تولید اقلام بهداشتی هماهنگی لازم را با صدور مجوز داریم در زمینه استانداردسازی نیز به توافقات خوبی رسیدمی که اقلامی که نیازمند تولید هستیم چه اقلامی را با چه استانداردی باشد آمادگی داریم استانداردها را اعلام کینم و در زمینه تامین مواد اولیه نیز همه تلاش این استک ه در سراع وقت در واحدای تولیدی توزیع شود

وی افزود: همکاران بنده در معاونت امور صنایع، به صورت شبانه روزی در کشور بررسی کرده و ظرفیت های خوبی را که در این حوزه وجود دارد، شناسایی و زیر بار می‌برند؛ ضمن اینکه ناظرانی نیز در واحدهای تولیدی مستقر هستند تا توزیع اقلام تولیدی نیز در یک مسیر مشخصی با نظارت وزارت بهداشت صورت گیرد.

صادقی نیارکی از اعمال محدودیت‌های صادراتی در این حوزه خبر داد و گفت: در زمینه مواد اولیه، واسطه ای و محصول نهایی و نیز ماده اولیه تولید برخی اقلام حتی پلاستیکی که مورد مصرف افشانه است، محدودیت صادراتی وضع کرده‌ایم و به سرعت مراتب به گمرکات نیز ابلاغ شده است.

وی افزود: صادرات اقلام بهداشتی نیز ممنوع شده و هم اکنون صادرات دستمال کاغذی، تیشو و مود اولیه‌ای همچون آب ژاول نیز ممنوع شده تا بتوان از این اقلام در داخل کشور استفاده کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه