سرخط خبرها
  • آمریکا با تحقیر از جام جهانی حذف شد
  • عراقی‌ها در قم پرچم خون‌خواهی رهبر شهید را بلند کردند
  • رضائیان برای ماندن در استقلال اصلاح قرارداد و مبلغ راشرط گذاشت
  • پردیس احمدیه بازیگر سینما: ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد
  • آماده‌باش نیروهای امنیتی عراقی در امتداد مرز سوریه
  • استاد دانشگاه فرانسوی: ۵۰ سال تحلیل غرب فرو ریخت
  • وحشت اینترنشنال از شعار باید برخاست
  • مشهدالرضا برای میزبانی از زائران تشییع رهبر شهید آماده می‌شود
  • قالیباف: قاتلان شهدای این سرزمین به سزای عمل‌شان می‌رسند
  • بی‌بی‌سی عربی: مراسم تشییع رهبر فقید ایران تاریخی بود
  • نتانیاهو: نباید ترکیه به جنگنده‌های اف ۳۵ مجهز شود
  • افزایش ظرفیت ۱۰ سایت مخابرات در مسیر تشییع رهبر شهید در قم
  • ازسرگیری پرواز‌های فرودگاه مهرآباد از سه‌شنبه
  • اعزام ۲۰۰ دستگاه اتوبوس از تهران برای خدمت‌رسانی در مراسم تشییع رهبر شهید در قم
  • استقرار بیمارستان ۶۴ تخته سیار سپاه اصفهان در مسجد مقدس جمکران

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:

بهبود نظام آدرس‌دهی در اصفهان با طراحی پلاک‌های آبی هوشمند

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اصفهان نسبت به دیگر کلان‌شهرها وضعیت بهتری در رابطه با خط‌کشی و تابلوهای آدرس‌دهی دارد، گفت: با کمک اداره پست استان پلاک‌های آبی هوشمند را طراحی کرده‌ایم که این اقدام جز نظام آدرس‌دهی است.

احمد شریعتی
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، احمد شریعتی، اظهار کرد: هر شهر برای سهولت در راهنمایی و رانندگی، ترافیک، امنیت، ایمنی مسیر، پیشگیری از ازدحام و ترافیک در خیابان‌ها، راهنمایی در جهت رسیدن به مقصد مورد نظر و جلوگیری از آلودگی هوا باید نسبت به تابلوهای آدرس‌دهی و نشانه‌های سطح شهر توجه داشته باشد، زیرا که آنها نشانه توسعه و پیشرفت شهر تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: برای مشخص کردن مسیر عبور در سطح خیابان‌ها خط‌کشی‌هایی وجود دارد، همچنین تابلوهایی که در مسیر با عنوان سرعت گیرها یا کاهش سرعت نصب می‌شود برای افرادی که در شهر ساکن هستند بسیار کمک کننده است.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در مسیرهایی که خط‌کشی‌ها و تابلوها مشخص نیستند، مشکلاتی برای شهر و شهروندان به وجود می‌آید، تاکید کرد: در بعضی از مراسم‌ها، ضربه و صدماتی به تابلوها وارد می‌شود که این آسیبی به شهر وارد کرده و مشکلات بسیاری را برای شهر و شهروندان به وجود می‌آورد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان نسبت به دیگر کلان‌شهرها وضعیت بهتری در رابطه با خط‌کشی و تابلوهای آدرس‌دهی دارد، گفت: به‌تازگی با طرحی ارزشمندی که در شهر اصفهان دنبال شد، هرکوچه‌ای را به نام و عکس شهید مزین کردیم.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: با کمک اداره پست استان توسط کیوآرکد، کد پستی و آدرس هر منزل را در پلاک‌های آبی هوشمند طراحی کرده‌ایم که این اقدام جزء نظام آدرس‌دهی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر