سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

آیت‌الله سعیدی:

همه دستگاه‌ها در عرصه حجاب و عفاف، جهادی وارد شوند

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت گفت: در بحث عفاف و حجاب باید با متخلفان به صورت معقول، منطقی، حساب شده و برنامه ریزی شده مقابله کرد و اینکه از نیروی انتظامی این درخواست‌ها می‌شود به معنای این نیست که دستگاه‌های دیگر وظیفه‌ای ندارند بلکه همه دستگاه‌ها باید مردانه و جهادی وارد شوند.

آیت الله سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در دیدار سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کشور که پیش از ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: در قرآن کریم آمده است که حضرت ابراهیم علیه السلام وقتی پایه های کعبه را بنا کردند یکی از دعاهایشان این بود که خدایا این شهر را شهر امنی قرار ده.

وی گفت: هر کاری که برای پیشرفت کشور انجام می شود در سایه امنیتی است که وجود دارد و یکی از نهادهایی که امنیت کشور را تأمین می کند فرماندهی انتظامی است و جا دارد که از سردار اشتری به خاطر زحماتی که کشیدند هم تشکر کنیم.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت افزود: در بحث عفاف و حجاب باید با متخلفان به صورت معقول، منطقی، حساب شده و برنامه ریزی شده مقابله کرد و این که از نیروی انتظامی این درخواست ها می شود به معنای این نیست که دستگاه های دیگر وظیفه ای ندارند بلکه همه دستگاه ها باید مردانه و جهادی وارد شوند.

وی با بیان اینکه دعا و توسل باید در کنار عمل و حرکت عاقلانه باشد گفت: عمل بدون دعا برکت ندارد و دعای بدون عمل هم تأثیر ندارد بنابراین اگر می خواهیم موفق عمل کنیم باید در کنار خوب کار کردن از دعا و توسل هم غافل نشویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه