سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

در دیدار سردار رادان با آیت الله فلاحتی مطرح شد؛

استفاده از تمام قوا برای تامین امنیت مردم

فرمانده کل نیروی انتظامی در دیدار با آیت الله فلاحتی گفت: از تمام قوا برای تامین امنیت و آسایش مردم استفاده می‌کنیم.

دیدار سردار رادان با آیت الله فلاحتی

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی کشور در دیدار با نماینده، ولی فقیه در گیلان در مصلی امام خمینی رشت، با اشاره به مأموریت مهم این نیرو براساس منویات فرمانده کل قوا، گفت: تامین امنیت و آسایش مردم و جامعه به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین ماموریتی است که از سوی فرماندهی کل قوا به نیروی انتظامی محول شده و برای رسیدن به این هدف، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد شد.

وی، برخورد مقتدرانه با مجرمان و مبارزه با ناهنجاری‌ها را برای کاهش دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم ضروری دانست و افزود: حفظ امنیت و ایجاد حریم امن برای مردم و جامعه، وظیفه اصلی و خدشه دار کردن این حریم، خط قرمز نیروی انتظامی است.

وی ایجاد فرصت برای خدمت‌رسانی به مردم را غنیمتی بزرگ برشمرد و خاطرنشان کرد: شرایط خدمت رسانی به مردم با همراهی و هم افزایی دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف فراهم می‌شود و می‌توان دست در دست هم امنیت و آسایش را به جامعه تقدیم کرد.
ایمان قوی نیروی انتظامی ضامن اقتدار و صلابت این نیرونماینده ولی فقیه در گیلان هم در این دیدار با اشاره به جایگاه ویژه نیروی انتظامی در حفظ امنیت و آرامش جامعه و مردم، گفت: نیروی انتظامی با تکیه بر ایمان قوی نیرو‌هایی که برای خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند با اقتدار در مسیر رسیدن به اهداف و برنامه هایش گام برمی دارد.

آیت الله رسول فلاحتی ، باتاکید بر جایگاه و منزلت فرماندهی کل قوا، به عنوان رکنِ رکینِ جامعه و نظام اسلامی، افزود: خدمت در کشوری که خون هزاران شهید نهال انقلابش را آبیاری کرده و زعامت رهبری قدرتمند، دانشمند و باوقار، افتخاری برای نیروی انتظامی است.

وی به جانفشانی شهدای نیروی انتظامی در دوره‌ها و عرصه‌های گوناگون هم اشاره و خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی در برهه‌های و عرصه‌های مختلف با بروز رشادت و ایثارگری، همچنان پای کار و در میدان مبارزه با ناهنجاری‌ها و بزهکاری‌ها راست قامت و استوار ایستاده است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، به همدلی و هم افزایی مدیران استان در خدمت‌رسانیِ بهنگام و بهینه به مردم اشاره و از تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی استان، در تامین امنیت، آسایش و رفاه شهروندان، به ویژه در برخورد با اغتشاشگران قدردانی کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه