شهرام حبیب‌زاده خبر داد:

بستری ۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در شبانه‌روز گذشته ۳۲ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

بیماری کرونا

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، شهرام حبیب‌زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به وضعیت و آمار کرونایی در استان اردبیل، گفت: در شبانه‌روز گذشته، ۳۲ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که تعداد بیماران بستری به ۱۸۶ نفر رسید.

وی افزود: در این مدت خوشبختانه ۲۱ بیمار با بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند و ۱۰۳ بیمار نیز به‌صورت سرپایی تحت نظر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: ۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در شرایط نامساعد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده و متاسفانه ۱ نفر از بیماران کرونایی نیز در شبانه‌روز گذشته فوت کردند.

حبیب زاده با اشاره به تزریق بیش از یک‌میلیون و ۴۳۲ هزار و ۳۳۴ دُز واکسن کرونا در استان اردبیل، تصریح کرد: ۸۴۸ هزار دُز مربوط به مرحله اول و ۵۸۴ هزار و ۳۳۴ دُز نیز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون بر علیه کرونا است.

وی تاکید کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن تنها راه کنترل و کاهش این بیماری است و افرادی که تاکنون اقدام به تزریق واکسن نکرده‌اند سریعا جهت دریافت واکسن به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان مشگین شهر در وضعیت نارنجی، شهرستان های اردبیل، پارس آباد و خلخال در وضعیت زرد و شهرستانهای نمین، کوثر، سرعین، گرمی، بیله سوار، نیر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه