سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

شهرام حبیب‌زاده:

۲۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل بستری شده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: طی شبانه روز گذشته ۲۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

بیماری کرونا

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، شهرام حبیب زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به آمار بیماران کرونایی در استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶ بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند که آمار بستری‌شدگان به ۱۶۴ نفر رسید.

وی افزود: در این مدت، ۱۲۳ بیمار نیز تحت نظر قرار گرفته و خوشبختانه ۲۴ بیمار نیز با بهبود نسبی از مراکز درمانی ترخیص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: از بیماران بستری در مراکز درمانی، ۴۳ نفر نیز با شرایط نامساعد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری بوده که از این تعداد خوشبختانه هیچ بیماری فوت نکرده است.

حبیب زاده تصریح کرد: براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستان های اردبیل، پارس آباد، خلخال، مشگین‌شهر، نمین، کوثر و سرعین در وضعیت زرد و شهرستانهای گرمی، بیله سوار، نیر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

وی به تزریق یک میلیون و ۲۹۲ هزار و ۹۵۸ دُز واکسن در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸۲۱ هزار و ۲۱۵ دز مربوط به نوبت اول و ۴۷۱ هزار و ۷۴۳ دز مربوط به نوبت دوم است که از افرادی که تاکنون اقدام به تزریق واکسن نکرده اند جهت تزریق واکسن دعوت می‌کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه